Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

BYBI - 100% looduslik huulepalsam ja koorija 2x10ml

Viide:5060531310196

BYBI 100% looduslik huulepalsam ja koorija on kui spa-hoolitsus huultele. BYBI komplekt sisaldab 100% looduslikku huulepalsamit ja õrna huulekoorijat. BYBI huulekooroja eemaldab õrnalt surnud naharakud ja muudab huuled pehmeks. Pehmemad huuled näevad välja palju tervemad ning ka huulepulk seisab kauem peal.

20,23 € KM-ga


Rohkem infot

BYBI - 100% looduslik huulepalsam ja koorija  2x10ml

BYBI - Lip Kit

BYBI Buffer huulekoorija

BYBI huulekooroja eemaldab õrnalt surnud naharakud ja muudab huuled pehmeks. Pehmemad huuled näevad välja palju tervemad ning ka huulepulk seisab kauem peal.

Pruuni suhkru graanulid aitavad eemaldada surnud naharakud, samal ajal kui agaavi-ja kirsiõli niisutavad huuli. Maasika ekstrakt ning kaneel aitavad ergutada vereringet, mis aitab parandada huulte tekstuuri.

Huulekoorija on ökosõbralikus suhkruroost valmistatud tuubis.

Tulemused = pehmemad ja niisutatud huuled.

Huulekoorija koostisosadButyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose (Brown Sugar), Agave Tequilana Extract, Prunus Avium (Sweet Cherry) Seed Oil, Rhus Verniciflua (Fruit Wax) Peer Cera, Fragaria Ananassa (Strawberry) Fruit Extract, Tocopherol (Vitamin E), Eugenol

** Naturally Occurring in Essential Oils Citric Acid

BYBI Plumper huulepalsam

Huulepalsam, mis niisutab sügavuti ning jätab huultele ilusa läike. Paks ja kreemine tekstuur taastab ja kaitseb väga kuivi huuli. Piparmündi- ja tšilliõli aitavad muuta huuled täidlasemaks ning annavad mõnusalt värske aroomi Sinu huultele.

Tulemused = pehmed, siledamad ning täidlasemad huuled.

Huulepalsam on ökosõbralikus suhkruroost valmistatud tuubis.

Huulepalsami koostisosad: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Rhus Verniciflua (Fruit Wax) Peel CeraVitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Mentha Arvensis (Peppermint) Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Blood Orange) Peel Oil, Capsicum Frutescens (Chilli) Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Leaf Oil, Tocopherol, Limonene ** Naturally Occurring in Essential Oils, Linalool

** Naturally Occurring in Essential Oils
Citral ** Naturally Occurring in Essential Oils
Geraniol ** Naturally Occurring in Essential Oils
Citric Acid