Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Kõõmašampoon 250 ml

Viide:8020936070535

Tõhus kõõmavastane šampoon. Sisaldab patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Lisaks naturaalseid ekstrakte mustast piprast, piparmündist, osist, lavendlist, mürdist, hiina teepõõsast, hobukastanist ja sidrunmelissist. 

19,85 € KM-ga


Rohkem infot

Kõõma eemaldav šampoon

ACTYVA PUREZZA SHAMPOO

Tõhus kõõmavastane šampoon sisaldab patendeeritud VELIAN KOMPLEKSI, mis koosneb 4 orgaanilisest taimest- vägihein, käokuld, linaseeme ja kummel. Lisaks naturaalseid ekstrakte mustast piprast, piparmündist, osist, lavendlist, mündist, hiina teepõõsast, hobukastanist ja sidrunmelissist. Need toimeained eemaldavad tõhusalt kõõma ja puhastavad peanaha rasust. Piroctoon Olamiin takistab uue kõõma teket. Juuksed jäävad pehmed ja kerged.

Šampoon on 84% naturaalse ja puhta koostisega! Taimed on kasvatatud sertifitseeritud Eco Bio Laboris. Šampoonil on Vegan Cosmetic Sertifikaadid! Professionaalseks kasutamiseks

Šampooni koostis on väga loodussõbralik , ei sisalda kunstlikke värv- ja lõhnaineid ning kahjulikke SLS´i JA SLES´i (Sodium Laureth/Lauryl Sulfate).

SPECIFICI'i sarja koostisesse kuuluvad:

  • Orthodermilised pindaktiivsedained
  • PCP tehnoloogia
  • Eeterlikud õlid
  • Taimsed ekstraktid 


250 ml 

Sisaldab orthodermilisi pindaktiivseid aineid, PCP tehnoloogia, eeterlikke õlisid, taimseid ekstrakte.

Specifici sari -  ilusad juuksed saavad alguse tervest peanahast!
Spetsiifiliste peanahaprobleemide raviks esitleb Actyva sarja Specifici - eeterlikud õlid ja taimeekstraktid, et puhastada, tasakaalustada, rahustada, niisutada ja taastada peanaha normaalset olekut. 

Roheline tee – on hea antioksüdant, vähendab kolesterooli, alandab vererõhku, toimib viirustevastaselt, vähendab kõrget vererõhku. Aasias on roheline tee tuntud elueliksiirina ja seetõttu ka leidnud tee kosmeetikatööstusesse, kus tema põhiülesandeks on neutraliseerida väliskeskkonnast tekkivad kahjulikud mõjud nahale ning aidates ära hoida vananemist ja tervendades päikesest kahjustunud