Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Actyva - Tugevdav ja kaitsev juuksemask 200ml

Viide:8020936093077

Taastav ja kaitsev mask kõikidele juustele. Maskis olev ainulaadne Bond Creator Complex tungib juuksesse ja taastab ka kõige kahjustatumad osad. Lisaks on maskis naturaalsed ekstraktid rebasheinast ja punavetikast ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKS 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Ekstraktid niisutavad juukseid intensiivselt, muudavad nad säravaks ja elujõuliseks.

30,50 € KM-ga


Rohkem infot

Tugevdav ja kaitsev juuksemask 

Actyva Nuova Fibra Mask

Taastav ja kaitsev mask kõikidele juustele. Maskis olev ainulaadne Bond Creator Complex tungib juuksesse ja taastab ka kõige kahjustatumad osad. Lisaks on maskis naturaalsed ekstraktid rebasheinast ja punavetikast ning patendeeritud VELIAN KOMPLEKS 4 orgaanilisest taimest- kummel, vägihein, käokuld ja linaseeme. Ekstraktid niisutavad juukseid intensiivselt, muudavad nad säravaks ja elujõuliseks. Parema tulemuse saamiseks hoia maski juustes 5-10 minutit. Loputa. Mask sisaldab 90% naturaalseid taimi, mis on kasvatatud Eco Bio Laboris! Mask on Vegan Cosmetic sertifikaadiga! Dermatoloogiliselt testitud. Pakend on Green PE sertifikaadiga. Professionaalseks kasutamiseks.

Tugevdav ja kaitsev juuksemask koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER/EAU), CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, AMODIMETHICONE, POTATO STARCH MODIFIED, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETYL ESTERS, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, TRIDECETH-12, ALLANTOIN, CITRIC ACID, OLEA EUROPAEA OIL UNSAPONIFIABLES (OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES), SHIKIMIC ACID, POLYQUATERNIUM-80, CETRIMONIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, LYSINE HYDROCHLORIDE (LYSINE HCl), ZINC PCA, PROLINE, DMDM HYDANTOIN, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED PEA PROTEIN, SELAGINELLA LEPIDOPHYLLA EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, HYPNEA MUSCIFORMIS EXTRACT, SUCROSE, SORBIC ACID, AMARANTHUS CAUDATUS SEED EXTRACT.

1. Puhastage juuksed enne maski kasutamist

Enne juuksemaski kasutamist on oluline puhastada juuksed korralikult. Selleks reguleerige vee temperatuur umbes 35 kraadi juurde, et vältida peanaha kahjustamist. Kandke šampoon juustele, masseerige õrnalt peanahka ja loputage hoolikalt. Veenduge, et šampooni jäägid ei jääks peanahale.

2. Kasutage palsamit enne juuksemaski

Pärast juuste pesemist peate kasutama palsamit. Enne palsami kasutamist võite juustelt liigse niiskuse eemaldamiseks kasutada rätikut. See aitab palsamil paremini toimida. Kandke palsam juuste otstele ja laske sellel paar minutit mõjuda enne loputamist.

3. Kandke juuksemaski korralikult

Pärast palsami kasutamist võite juuksemaski peale kanda. Veenduge, et juuksed oleksid veidi niisked, et mask saaks paremini imenduda. Kandke maski juuste otstele ja masseerige õrnalt, et aidata toitainetel juustesse tungida. Jätke mask juustele mõjuma vastavalt tootja juhistele, tavaliselt umbes 10-20 minutiks.

4. Masseerige juuksemaski ettevaatlikult

Pärast maski juustesse kandmist võite sõrmeotstega õrnalt masseerida, et aidata maskil paremini imenduda. Kui soovite saavutada veelgi paremaid tulemusi, võite kasutada ka soojendavat rätikut. See aitab maskil sügavamalt juustesse tungida. Pärast soovitud aja möödumist loputage juuksed hoolikalt.

5. Kui sageli kasutada juuksemaski

Sageli tekib küsimus, kui sageli juuksemaski kasutada. Üldiselt võiks juuksemaski teha korra nädalas, kuid see sõltub ka juuste seisukorrast ja vajadusest. Kui juuksed on kahjustatud või väga kuivad, võib maski teha ka sagedamini, näiteks kaks korda nädalas. Oluline on leida enda jaoks sobiv rütm ja jälgida juuste reaktsiooni.

6. Valige õige juuksemask

Juuksemaskide valik on lai ning oluline on leida enda juustele sobiv mask. Erinevad juuksemaskid sisaldavad erinevaid toimeaineid ja on suunatud erinevatele juuksetüüpidele. Kui teil on näiteks kuivad ja kahjustatud juuksed, võite valida niisutava ja taastava maski. Rasuste juuste korral võib olla kasulik valida sügavpuhastav mask. Konsulteerige juuksuriga või lugege toote kirjeldust, et leida enda juustele sobiv mask.

7. Ärge unustage palsamit

Mõned juuksemaskid vajavad pärast kasutamist ka palsami kasutamist. Palsam aitab sulgeda juuksekutiikulid ja tagab pikemaajalise niisutuse. Veenduge, et palsam oleks sobiva koostisega ja sobiks kokku kasutatud maskiga. Kandke palsam juuste otstele ja loputage hoolikalt.

8. Jälgige juuste reaktsiooni

Kui olete hakanud juuksemaski kasutama, jälgige oma juuste reaktsiooni. Kui märkate, et juuksed muutuvad liiga rasuseks või kahuseks, võib olla vaja muuta kasutatava maski koostist või sagedust. Iga juuste tüüp reageerib erinevalt, seega olge tähelepanelik ja kohandage oma juuksehooldusrutiini vastavalt.

9. Lisateave juuksemaskide kohta

Juuksemaskide kasutamine võib olla suurepärane viis juuste tervise parandamiseks ja ilusa välimuse saavutamiseks. Lisateabe saamiseks juuksemaskide kohta võite uurida erinevaid allikaid, lugeda toote kirjeldusi ja arvustusi ning konsulteerida juuksuriga. Oluline on leida enda jaoks sobivad tooted ja järgida õiget kasutusviisi.

10. Kokkuvõte

Juuksemaski kasutamine on oluline osa juuksehooldusrutiinist, mis võib aidata parandada juuste tervist ja ilu. Õige maski valimine ja selle õige kasutamine on võti säravate ja tervete juuste saavutamiseks. Järgige neid juhiseid, kohandage oma rutiini vastavalt oma juuste vajadustele ning nautige kauneid ja elujõulisi juukseid!