Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Schultz - Taastav juuksemask kuivadele juustele 300 ml

Viide:8004395096848

Hooldav ja taastav juuksemask paneb uuesti särama väsinud, kuivad ning kahjustatud juuksed.

300 ml

8,05 € KM-ga


Rohkem infot

Schultz - Taastav juuksemask kuivadele juustele

Hooldav intensiivmask paneb uuesti särama väsinud, kuivad ning kahjustatud juuksed. Nisuiduõli sisaldab amiinohappeid mis tugevdavad keratiini kaitsvat toimet. Suir toidab juuksejuuri ja varustab peanahka vitamiinidega. Kummeliõied annavad loomuliku läike. Juuksed saavad uue kohevuse ja jõu.

Heledate juuste mask sisaldab mahe-kummeliõite ekstrakti ja looduslikke aineid nagu nisuiduõli ja suir ( meest). Schultz kummelimask on välja töötatud heledatele või blondeeritud juustele, toidab juukseid sügavuti ja kaitseb juukseid ilmastikumõjude eest. Kanna mask peale pesemist niisketesse juustesse. Masseeri õrnalt ja lase mõjuda 5 minutit. Tugevama mõju saamiseks pikenda juustes hoidmise aega. Loputa.

Koostis:

Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Chamomilla recutita Flower Extract, Royal Jelly extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride Glycerin, Sodium BenzoateBenzyl Alcohol, Parfum, Citric Acid, Caramel.

300 ml

Juuksemaskid on suurepärased vahendid, mis aitavad parandada juuste tervist ja sära. Kuid kas sa tead, kuidas juuksemaski õigesti kasutada? Selles artiklis jagame praktilisi nõuandeid, kuidas saavutada parimad tulemused juuksemaski kasutamisel. Loe edasi, et avastada, kuidas anda oma juustele vajalikku toitainet ja muuta need säravaks ja tervislikuks.

Miks kasutada juuksemaski?

Juuksemaskid on oluline osa juuksehooldusrutiinist, sest need pakuvad sügavat toitainet juustele ning aitavad parandada juuste struktuuri. Need maskid on loodud spetsiaalselt selleks, et niisutada, tugevdada ja taastada juukseid. Juuksemaskid aitavad ka kaitsta juukseid välismõjude, nagu päike, kare vesi, tuul ja vihm, eest. Samuti aitavad nad vähendada juuste murdumist ja lõhenemist ning muudavad juuksed vastupidavamaks ja tervemaks.

Kuidas valida õige juuksemask?

Õige juuksemaski valimine on oluline, et saavutada soovitud tulemused. Enne maski valimist tuleb arvestada oma juuste tüübiga ja nende vajadustega. Kui sul on kuivad ja kahjustatud juuksed, vali niisutav ja taastav mask. Kui sul on rasused juuksed, vali kergem mask, mis ei jäta juukseid rasuseks. Kui sul on värvitud juuksed, vali spetsiaalselt värvitud juustele mõeldud mask, mis aitab säilitada värvi ja kaitsta juukseid pleekimise eest.