Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Schultz - Juukseid helendav sprei 150 ml

Viide:8004395096886

Juukseid helendav sprei helendab järk-järgult juukseid, neid kuivatamata- vedelik kantakse juustesse ja ei pesta maha !

150 ml

10,10 € KM-ga


Rohkem infot

Schultz - Juukseid helendav sprei

Helendab järk-järgult juukseid, neid kuivatamata- vedelik kantakse juustesse ja ei pesta maha ! Helendab naturaalselt ja delikaatselt, võimaldab valida soovitud värvitooni. Jätab juuksed pehmeks ja säravaks. Annab loomuliku tulemuse.Ei sisalda ammoniaaki. Ei sisalda keemilisi värvaineid, parabeene, silikooni, nafta derivaate.

Koostis:

vesi, vesinikperoksiidi õrn 3% lahus, mahekummeli õite ekstrakt, Bisabolol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Etridronic Acid, Triethanolamine, Oxyquinoline Sulfate.

Kasutamine:

Pihusta niisketele või kuivadele juustele. Kuivata juuksed nagu tavaliselt- ära pese vedelikku välja. Vedelik jääb juustesse ja järk järgult helendab neid. Fööni kasutamine suurendab toote toimet, andes tugevama heleneva efekti. Toote toime on järk-järguline, seega soovitud blond toon saavutatakse mõnikord mitme kasutamise järel. Kui Sul on väga õhukesed juuksed ja Sind häirib, et vedelik jääb juustele, siis kanna  vedelik õhtul juustele ja hommikul pese nagu tavaliselt. Vajadusel korda hooldust, võid kasutada nii tihti kui soovid. Välja töötatud kartulikoore värvi ja helepruunide juustega naistele- asendab blondeerimist ja katab juurdekasvu. Jätkub mitmeks kuuks!

Juukseid saab helendada ka salkhaaval. Vedelik kantakse vatitupsuga juuksejuurtele või salkudele- iga korraga heleneb juuksetoon ühe tooni võrra. Vedelik võimaldab saavutada soovitud blondi juuksetooni vähehaaval, ilma juukseid traumeerimata. Annab kohe nähtava, tooni võrra heledama tulemuse.

Toode ei ole bio-sertifikaadiga. Sisaldab mahe-kummelit ja taimseid ekstrakte. Ei sisalda parabeene, SLES/SLS, silikoone, keemilisi värvaineid, mineraalõlisid ja nafta derivaate. Dermatoloogiliselt testitud.

Sobib blondidele, või blondeeritud juustele ja helepruunidele juustele. Ära kasuta toodet kui sul on must juuksetoon või värvitud tumedad juuksed. Ei mõju hallidele juustele.

HOIATUSED
-          Ka naturaalsed koostisosad võivad anda allergilise reaktsiooni. Enne kasutamist tuleb toimet proovida väikse nahalapikese peal
-          Ei sobi kulmude ja ripsmete helendamiseks
-          Vältige kokkupuudet silmadega, loputada koheselt silmi kui toode satub silma
-          Järgige täpselt kasutamisjuhendit
-          Hoidke eemal laste käeulatusest
-          Kasutage ühekordseid kindaid
-          Ärge kasutage segatuna ega koos teiste helendavate värvidega
-          Vältige kokkupuudet riideesemete ja ehetega

150 ml