Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

KYORGANIC - Organic niisutav eliksiir 100ml

Viide:8031387005175

Eliksiir juustele, mis sisaldab bambust, musta teed ja ahvileivapuuõli. Niisutab juukseid, annab neile tagasi sära ja elujõu. Kaitseb juukseotsi mehaaniliste kahjustuste eest. Juuksed jäävad siidised ja kerged. 

23,00 € KM-ga


Rohkem infot

Organic niisutav eliksiir

KYO

Eliksiir juustele, mis sisaldab bambust, musta teed ja ahvileivapuuõli ja taimset keratiini. Niisutab juukseid, annab neile tagasi sära ja elujõu. Kaitseb juukseotsi mehaaniliste kahjustuste eest. Juuksed jäävad siidised ja kerged. 

Kasutamine: masseeri paar tilka õli peopesas ja levita niisketesse või kuivadesse juustesse. Eriti juukseotstesse. Kammi juuksed. Mitte maha loputada. Professionaalseks kasutamiseks.

Organic niisutav eliksiir koostisosad

Koostisosad: Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Dimethiconol, Caprylic/Capric Triglyceride, Fragrance, Water, Adansonia Digitata Seed Oil, Bambusa Arundinacea Stem Extract, D&C Red n°17, D&C Yellow 11, D&C GREEN 6, Camellia Sinensis (Green Tea)Leaf Extract, Wheat Amino Acids, Soy Amino Acids, Threonine, Serine, Arginine HCl, Citric Acid, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate