Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

IsaDora - Silendav ja niisutav kätekreem 50ml

Viide:7317851150109

• Pehmendab nahka, taastades niiskustaseme.
• Parandab kahjustatud nahka.
• Niisutab ja suurendab naha elastsust.

Kerge niisutav koostis imendub kiiresti, käed muutuvad pehmeks ja siledaks kuid mitte õliseks. Niisutav kätekreem on julmusevaba, kliiniliselt testitud, lõhnatu ja veganisõbralik.
12,95 € KM-ga


Rohkem infot

IsaDora - Silendav ja niisutav kätekreem 50ml

Smooth Hydrating Hand Cream

Niisutavate ja antiseptiliste koostisosadega rikastatud kätekreem kingib Sulle pehmemad ja siledamad käed. Miks ei peaks Su käed saama sama armastust ja hoolt kui Su nägu? Meie niisutav kätekreem on Sul alati käepärast, kui käed vajavad hoolt ja tähelepanu. Võimas õlisegu, Põhjamaade kaeraõli ja Rootsi rapsiõli, taastavad nahas niiskuse, elastsuse ja pehmuse. Antiseptilise toimega ja naha põletikulisi protsesse leevendavad saialille  ja nõiapähkli ekstraktid rahustavad käte tundlikuks muutunud nahka ja toetavad naha taastumist. Kerge niisutav koostis imendub kiiresti, käed muutuvad pehmeks ja siledaks kuid mitte õliseks. Niisutav kätekreem on julmusevaba, kliiniliselt testitud, lõhnatu ja veganisõbralik.

Põhjakaeraõli - tõstab hüdratatsioonitaset.

Rootsi kanoola õli - pehmendab nahka, vähendades UV-kahjustusi.

Saialilleekstrakt - antiseptilised ja raviomadused.

Hamamelis - antibakteriaalsed omadused, leevendab põletikku.

IsaDora - Silendav ja niisutav kätekreem kasutamine

Kasutamine: Pigistage peopesale hernesuurune kogus kreemi ja masseerige käsi. Kasutage vajaduse korral kogu päeva jooksul.

Ei sisalda lõhnaaineid, sobib veganitele, dermatoloogiliselt testitud. Sobib kõikidele nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.

IsaDora - Silendav ja niisutav kätekreem koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Isopropyl Myristate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Canola Oil, Cetearyl Olivate, Phenoxyethanol, Sorbitan Olivate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Calendula Officinalis (Calendula) Flower Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopheryl Acetate, Butylene Glycol, Carbomer, Dimethicone, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid.