Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Pure Beginnings - Rahustav šampoon ja kehapesuvahend beebidele 250ml

Viide:6009824780987

Õrnade koostisainetega keha- ja juustepesuvahend sobib kasutamiseks alates sünnist. Toode sisaldab kergeid taimseid kookosepõhiseid pesuaineid ja see on neutraalse pH-ga. Tootes on tunda rahustava lavendli ja roos geraaniumi lõhnanoote.  Ahvileivapuuvilja hämmastavaks omaduseks on oskus kaitsta nahka põletike, punetuste ja seennakkuste eest, mis beebisid tihti kimbutavad.

13,17 € KM-ga


Rohkem infot

Pure Beginnings - Rahustav šampoon ja kehapesuvahend beebidele 250ml

Pure Beginnings Soothing Baby Wash & Shampoo with organic baobab

Õrnade koostisainetega keha ja juustepesuvahend sobib kasutamiseks alates sünnist. Toode sisaldab kergeid taimseid pesuaineid ja on neutraalse pH-ga. Tootes on tunda rahustava lavendli ja roos geraaniumi lõhnanoote.

Toote efektiivsed koostisosad:

  • Ahvileivapuuvilja ekstrakt - kõrge C-vitamiini ja antioksüdantidega, ekstrakt suurendab naha elastsust ja kaitseb vabade radikaalide eest. Sisaldab A ja B vitamiine, mis aitavad nahka niisutada ning millel on seente- ja põletiku vastased omadused.
  • Orgaaniline lavendliõli - looduslikud rahustavad ja anti-septilised omadused.
  • Orgaaniline Rose Geraanium õli - tasakaalustab nahka ja aitab parandada naha elastsust.

Samuti aitab rahustada ärritunud nahka.

Koostis: Vesi, kokamidopropüülbetaiini, Aloe Vera lehe ekstrakt * detsüülmetakrülaad klükosiid, glütseriin, ksantaankumm, Kokoklükosiid, glütserüüloleaat, Maruula-elevandiõunapuuseemne õli, Ahvileivapuuvilja ekstrakt* PCA glütserüüloleaat, inuliin*, sidrunhape, Lavendli õli*, bensüülalkohol, dehüdroäädikhape, tokoferool, päevalilleseemne õli, Rose geraanium õli, Linalool **, Tsitronellool **, Geraniool **

* mahepõllumajanduse koostisosad

** looduslike eeterlike õlide koostisosad

99,6%, kogu koostisosadest on looduslikku päritolu

96,4% taimsetest koostisosadest on mahepõllumajandusest,

15% kogu koostisosadest pärineb mahepõllumajandusest

PS! Klientide tagasiside põhjal sobib hästi ka ekseemi ja põletikulise naha korral. Ei tekita allergilisele nahale löövet.