Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Dušigeel lastele, kassinaeriga, 500ml

Viide:SAP1803

Õrnatoimeline pesuvahend, mis sobib ka imikutele. Sisaldab mahepõllumajandusest pärinevat aaloed, kummelit, kassinaerist ja saialille, mis kaitsevad ja hooldavad õrna nahka. Taimse päritoluga puhastavatele koostisosadele on lisatud pehmendavaid nisuproteiine ning niisutavat riisitärklist.

10,65 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Dušigeel lastele, kassinaeriga, 500ml

Õrnatoimeline pesuvahend, mis sobib ka imikutele. Sisaldab mahepõllumajandusest pärinevat aaloed, kummelit, kassinaerist ja saialille, mis kaitsevad ja hooldavad õrna nahka. Taimse päritoluga puhastavatele koostisosadele on lisatud pehmendavaid nisuproteiine ning niisutavat riisitärklist. Sobib nii keha kui ka juuste pesemiseks. Ei sisalda sünteetilisi lõhnaaineid. Valmistatud Itaalias.

Sapone di un Tempo - Dušigeel lastele, kassinaeriga koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside, Sodium Coco Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Oryza Sativa Starch, Malva Silvestris Leaf Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Lactic Acid, Xantan Gum, Sodium Chloride, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tetrasodium Glutammate Diacetate, Sodium Dehydroacetate, Parfum**

* mahepõllundusest

** hüpoallergeenne parfüüm