Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Good Bubble - Draakonivilja ekstraktiga juuste- ja kehapesuvahend 250 ml

Viide:5060376620030

Inglismaal mitmeid auhindu võitnud 2in1 toode sobib igapäevaseks kasutamiseks.

Toode on pisaravaba! Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode! Sobib hästi väikelaste kehapesuks ja juuste hoolduseks. Pesuvahend sisaldab draakonivilja ekstrakti, mis niisutab nahka ja on põletikuvastaste omadustega.

6,09 € KM-ga


Rohkem infot

Good Bubble - Draakonivilja ekstraktiga juuste- ja kehapesuvahend 250 ml

Inglismaal mitmeid auhindu võitnud 2in1 toode sobib igapäevaseks kasutamiseks.
Toode on pisaravaba! Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode! 

Sobib hästi väikelaste kehapesuks (ka tundlikule nahale) ja juuste hoolduseks. Pesuvahend sisaldab draakonivilja ekstrakti, mis niisutab nahka ja on põletikuvastaste omadustega.

Ei sisalda sulfaate, parabeene, silikoone, PEG, ftalaate, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ega muid nahale kahjulikke koostisosi!

Good Bubble - Draakonivilja ekstraktiga juuste- ja kehapesuvahend kasutamine

Kasutamine: Peapesuks pigista pesuvahendit käele ja hõõru juustesse. Pese pead ja loputa peale pesu. Kehapesuks pigista toodet švammile ja pese keha ning loputa.

Good Bubble - Draakonivilja ekstraktiga juuste- ja kehapesuvahend koostisosad

Koostisained: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Hylocereus Undatus (Dragon Fruit) Fruit Extract, Panthenol, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Laurate, Isostearamide MIPA, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate