Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Urtekram - Šampoon lastele, saialillega, 250ml

Viide:URT8099

Muuda oma lapse juuksed imeliselt puhtaks ja pehmeks! Magnoolia koore ekstrakt hoolitseb lapse peanaha eest, aaloe ja glütseriin niisutavad ja toidavad juukseid. 

7,90 € KM-ga


Rohkem infot

Urtekram - Šampoon lastele, saialillega, 250ml

Muuda oma lapse juuksed imeliselt puhtaks ja pehmeks! Selle imelise šampooni abil saad anda oma lapsele parima hoolduse. Magnoolia koore ekstrakt hoolitseb lapse peanaha eest, samal ajal kui aaloe ja glütseriin niisutavad ja toidavad juukseid, jättes need siidiselt siledaks. Nüüd saad nautida hetki, kus saad oma lapse juukseid pesta, teades, et kasutad parimaid koostisosi, mis on spetsiaalselt loodud lapse õrna peanaha jaoks.

Lapse juuste hooldamisel on oluline leida õige šampoon, eriti kui soovite toodet, mis mitte ainult ei puhasta tõhusalt, vaid ka toidab ja niisutab nende õrna peanahka ja juukseid. Seepärast on meie šampoon lastele, mis sisaldab magnoolia koore ekstrakti, aaloed ja glütseriini, ideaalne valik, et hoida teie lapse juuksed imeliselt puhtad ja pehmed.

Meie šampooni üks peamisi koostisosi on magnoolia koore ekstrakt. See looduslik ekstrakt on tuntud oma rahustavate omaduste poolest ja on peanahale eriti õrn. See aitab hoolitseda teie lapse tundliku naha eest, puhastades samal ajal tõhusalt tema juukseid. 

Lisaks magnoolia koore ekstraktile sisaldab šampoon ka aaloed ja glütseriini. Aaloe on tuntud oma niisutavate omaduste poolest, mistõttu on see suurepärane koostisosa lapse juuste toitmiseks. See aitab säilitada niiskust, jättes nende juuksed pehmeks ja siledaks. Glütseriin seevastu toimib niisutajana, mis meelitab niiskust ligi ja lukustab selle juustesse.

Urtekram - Šampoon lastele, saialillega koostisosad

Koostisosad: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin**, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Calendula Officinalis Flower Extract*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Ascorbyl Palmitate, Beta-Sitosterol, Coco-Caprylate, Squalene, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Lysolecithin, Polyglyceryl-4 Caprate, Tocopherol, Parfum. 

*mahepõllumajandusest

**valmistatud orgaaniliste koostisosade abil

15% koostisest on orgaaniline

45% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.