Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Good Bubble - Niisutav murakaekstraktiga 2in1 juuste- ja kehapesuvahend 250 ml

Viide:5060376620078

2in1 toode sobib igapäevaseks kasutamiseks. Sobib hästi väikelaste kehapesuks ja juuste hoolduseks. Pesuvahend sisaldab muraka ekstrakti, mis toidab ja niisutab nahka ning on C-vitamiini rikas.

Toode on pisaravaba! Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode! 

6,09 € KM-ga


Rohkem infot

Good Bubble - Niisutav murakaekstraktiga 2in1 juuste- ja kehapesuvahend 250 ml

2in1 toode sobib igapäevaseks kasutamiseks, ka tundlikule nahale. Sobib hästi väikelaste kehapesuks ja juuste hoolduseks. Pesuvahend sisaldab muraka ekstrakti, mis toidab ja niisutab nahka ning on C-vitamiini rikas.

Toode on pisaravaba! Dermatoloogiliselt testitud! Vegan toode!

Ei sisalda sulfaate, parabeene, silikoone, PEG, ftalaate, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ega muid nahale kahjulikke koostisosi! 
Kõik Good Bubble tooted sisaldavad ainult naturaalseid lõhnaaineid.

Good Bubble - Niisutav murakaekstraktiga 2in1 juuste- ja kehapesuvahend kasutamine

Kasutamine: Peapesuks pigista pesuvahendit käele ja hõõru juustesse. Pese pead ja loputa peale pesu. Kehapesuks pigista toodet švammile ja pese keha ning loputa.

Good Bubble - Niisutav murakaekstraktiga 2in1 juuste- ja kehapesuvahend koostisosad

Koostisained: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Rubus Chamaemorus (Cloudberry) Fruit Extract, Panthenol, Sorbitan Sesquicaprylate, Glyceryl Laurate, Isostearamide MIPA, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Parfum, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.