Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga 200ml

Viide:8717953117311

Naïf pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud beebi õrna ning tundliku naha hooldamiseks. Seebivaba. Ei ärrita nahka ega silmi. Sobib kasutamiseks ka väga kuiva ja ekseemile kalduva naha puhul.

10,12 € KM-ga


Rohkem infot

Pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga

NAÏF Cleansing Wash Gel

Naïf pesugeel puuvillaseemne ekstraktiga on mõeldud beebide ja laste õrna ning tundliku naha hooldamiseks. Pesugeel on seebivaba. Naïf pesugeel ei ärrita nahka ega silmi. Puhastab õrnalt ja ei kahjusta naha loomulikku kaitsekihti. Nahk muutub pärast kasutamist mõnusalt pehmeks. Naïf pesugeel on tehtud looduslikest koostisosadest.

Naïf tooted on dermatoloogiliselt testitud, pH neutraalsed, hüpoallergeensed, säilitusainete vabad.

Ei sisalda PEG, SLS/SLES, fenoksüetanooli, parabeene, mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid.

Leebed ja spetsiaalselt loodud beebidele ja lastele.

Naïf kasutab ainult väga puhtaid, hooldavaid ja looduslikke koostisosasid, mis sobivad väga tundlikule ja ekseemile kalduvale nahale.

Kasutamine: kanna väike kogus pesugeeli niiskele nahale, loputa ja kuivata nahk. Pärast pesemist kanda lisaniisutuseks nahale Naïf kehapiim või beebiõli.

Koostis: Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Hydrolyzed Wheat Protein, Gossypium Herbaceum Seed Extract, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Sodium Chloride, Parfum, Sodium Hydroxide.