Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ahava - Kehakreem aloe vera & nõiapuu 250ml

Viide:697045157303

Niisutav kehakreem imendub kiirelt ja on rikastatud nahka toitvate mineraalidega. Nõiapuu ekstrakt pehmendab ning taastab nahka, tagab kogu päeva kestva värskuse ja mugavustunde.  Aloe Vera ekstrakt rahustab ning taaastab naha loomuliku niiskustasakaalu.

26,35 € KM-ga


Rohkem infot

Ahava - Kehakreem aloe vera & nõiapuu 250ml

Ahava - Mineral Body Lotion Spring Blossom 250ml

Hellita  oma keha kevadiste purpurõite maagilise aroomiga! Niisutav kehakreem imendub kiirelt ja on rikastatud nahka toitvate mineraalidega. Nõiapuu ekstrakt pehmendab ning taastab nahka, tagab kogu päeva kestva värskuse ja mugavustunde.  Aloe Vera ekstrakt rahustab ning taaastab naha loomuliku niiskustasakaalu.

Kasutamine Kanna rikkalik kogus kehale peale duši all või vannis käimist.

Koostis: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-30, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-30, Propanediol (Corn derived Glycol), Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Maris Aqua (Dead Sea Water), Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum (Fragrance), Sodium Citrate, Citric Acid, Butylphenyl Methylpropional, Hydroxycitronellal.

Kehakreemid on muutunud üha populaarsemaks ja seda õigustatult! Need imelised tooted pakuvad meile mitmeid eeliseid ning on hädavajalikud naha niisutamisel ja hooldamisel. Kehakreemi peaks kasutama, et hoida nahk terve, niisutatud ja elastne. Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu. Kehakreemid sobivad igas vanuses inimestele, olenemata nende nahatüübist või soost.

Pärast pikka päeva või rasket treeningut võite end hellitada näiteks niisutava kehakreemiga. Kreemi pealekandmine masseerivate liigutustega aitab parandada vereringet ja vabastada pingeid. See on suurepärane viis endale aega võtta ja enda eest hoolitseda. Lisaks on kehakreemid sageli rikastatud looduslike õlide, vitamiinide ja antioksüdantidega, mis aitavad nahka noorendada ja kaitsta seda kahjulike keskkonnamõjude eest.