FaceD - Niisutav ja trimmiv kehakreem 400ml

Tootekood : 8057741881124

Kiiresti imenduv ja nahka pinguldav kehakreem lausa sulab naha sisse. Sisaldab 4 molekulmassiga hüaluroonhapet, mis mõjub epidermise erinevatele kihtidele ning kindlustab põhjaliku niisutuse ja nahka tihendava toime. E-vitamiin koostoimes granaatõuna ekstraktiga on tugeva antioksüdante mõjuga ja aitab võidelda naha enneaegse vananemise vastu.

24,30 € (Tax incl.)

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: alkoholi
Ei sisalda: silikooni
Ei sisalda: Sulfaate
Ei sisalda: Vaseliini
Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Pinguldav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Kombineeritud nahale
Sobivus: Normaalsele nahale
Sobivus: Rasusele nahale
Sobivus: Kuivale nahale
Sobivus: Probleemsele nahale
Sisaldab: Granaatõun
Sisaldab: E-vitamiini
Sisaldab: Hüaluroonhape
Olek: Kreem
Kellele?: Naistele
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Mille puhul sobib?: Naha pinguldamine

Rohkem infot -

FaceD - Niisutav ja trimmiv kehakreem 400ml

Kiiresti imenduv ja nahka pinguldav kehakreem lausa sulab naha sisse. Sisaldab 4 molekulmassiga hüaluroonhapet, mis mõjub epidermise erinevatele kihtidele ning kindlustab põhjaliku niisutuse ja nahka tihendava toime. E-vitamiin koostoimes granaatõuna ekstraktiga on tugeva antioksüdante mõjuga ja aitab võidelda naha enneaegse vananemise vastu. Kreemi tekstuur on revolutsiooniline – tundub nahal kui paitav sulavõi, mis tõstab nahas niiskussisaldust alates esimesest kasutuskorrast ja säilitab naha optimaalse niiskustaseme terve päeva jooksul. Regulaarselt kasutamisel on nahk intensiivselt niisutatud, pehme ja siidine ning pinguldatud. Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud, sh. nikli, kroomi ja koobalti suhtes.

Ei sisalda parabeene, alkoholi, ftalaate, sulfaate, silikoone, vaseliini ega värvaineid ning on veganisõbralik. Pudel on toodetud 100% taaskasutatud plastist. Pakend on toodetud 100% taaskasutatud plastist.

FaceD - Niisutav ja trimmiv kehakreem kasutamine

Kasutamine: Kreem sobib kõigile nahatüüpidele, ka tundlikule nahale. Kanna kreemi kogu kehale õrnalt masseerides, sobib kasutamiseks nii hommikul kui õhtul. 

FaceD - Niisutav ja trimmiv kehakreem koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), ETHYLHEXYL STEARATE, DECYL OLEATE, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE CITRATE, SORBITAN STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARFUM (FRAGRANCE), TOCOPHERYL ACETATE, XANTHAN GUM, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, SODIUM HYALURONATE, LECITHIN, PUNICA GRANATUM SEED OIL, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, TOCOPHEROL, HYALURONIC ACID, PENTYLENE GLYCOL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, SODIUM PHYTATE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Kehakreemid on muutunud üha populaarsemaks ja seda õigustatult! Need imelised tooted pakuvad meile mitmeid eeliseid ning on hädavajalikud naha niisutamisel ja hooldamisel. Kehakreemi peaks kasutama, et hoida nahk terve, niisutatud ja elastne.

Pinguldavate kehakreemide üheks eesmärgiks on pinguldada nahka kätel, puusadel, kõhul ja rinnal. Need parandavad naha jumet, aitavad nahal uuenenda ning võivad mõningal määral venitusarme vähendada. See on imeline toode, mis aitab muuta teie nahka siledamaks, pringimaks ja nooruslikumaks. Pinguldav kehakreem sobib igat tüüpi nahale. Olgu teie nahk kuiv, rasune või normaalne, see kreem teeb imet teie naha elastsuse ja prinkusega. Regulaarne kasutamine tagab parimad tulemused ja aitab säilitada naha prinkust ja elastsust. Ärge kartke pinguldavat kehakreemi proovida ja vaadake, kuidas teie nahk muutub siledamaks, pringimaks ja nooruslikumaks.

Loe rohkem pinguldavatest ja teistest kehakreemidest meie blogipostitusest

Tooted samas kategoorias