Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Ahava - Toitev, rahustav kehakreem 200 ml

Viide:697045150151

Rikkaliku tekstuuriga kehakreem sisaldab Surnumere muda ja vitamiine, mis aitavad võidelda kuiva naha kuivusega. Rahustab sügelevat ja punetavat nahka, ennetab lõhenemist, jätab naha pehmeks ja niisutatuks.

200 ml

35,60 € KM-ga


Rohkem infot

Ahava Dermud Nourishing Body Cream

Toitev kehakreem

Rikkaliku tekstuuriga kehakreem sisaldab Surnumere muda, vitamiine ja võiseemnikuõli (Shea Butter), mis aitavad võidelda kuiva naha kuivusega. Rahustab sügelevat ja punetavat nahka, ennetab lõhenemist, jätab naha pehmeks ja niisutatuks.

Osmoteri ja Surnumere muda võimas kombinatsioon aitab kaasa naha taastumisprotsessidele. Hariliku aaloe (Aloe vera) ekstrakt pehmendab väga kuiva ja tundlikku nahka. E-vitamiin mõjub kaitsvalt ja rahustavalt.

Kasutamine: Kanna pärast vannis või duši all käimist nahale.

Vaata videot Youtubis, kuidas kasutada Ahava kehakreemi

Toote suurus 200 ml

Koostis: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Propanediol (Corn derived), Cetyl Alcohol, Silt (Dead Sea Mud), Ceteareth-30, Zinc Oxide, Maris Aqua (Dead Sea Water/Osmoter), PEG-40 Stearate, Phenoxyethanol, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Linalool, Coumarin, Cinnamyl Alcohol, Limonene, Sorbitan Tristearate, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Lactic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Allantoin, Maris Sal (Dead Sea Salt).

Kehakreemi peaks kasutama, et hoida nahk terve, niisutatud ja elastne. Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu. Kehakreemid sobivad igas vanuses inimestele, olenemata nende nahatüübist või soost.

Kehakreemide kasutamine võib olla ka osa lõõgastavast enesehooldusrituaalist. Pärast pikka päeva või rasket treeningut võite end hellitada näiteks niisutava kehakreemiga. Kreemi pealekandmine masseerivate liigutustega aitab parandada vereringet ja vabastada pingeid. See on suurepärane viis endale aega võtta ja enda eest hoolitseda. Lähemalt kehakreemidest saad lugeda Kehakreemid artiklist.