Urtekram - Aaloegeel hüaluroonhappega, 100ml

Tootekood : URT8785

Rahustav aloe vera geel hüaluroonhappe ja heksapeptiidiga. Ideaalne niisutaja kuivale ja tundlikule nahale. Kasuta seda otse nahale kandes jahutava päikesejärgse geelina või lihtsalt naha niisutajana. Sobib kõikidele nahatüüpidele. 

8,90 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Niisutav
Omadused: Rahustav
Omadused: Jahutav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Kuivale nahale
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Aloe vera
Sisaldab: Hüaluroonhape
Olek: Geel
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale
Mille puhul sobib?: Päikesepõletus- ja kaitse
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale

Rohkem infot -

Urtekram - Aaloegeel hüaluroonhappega, 100ml

Kas otsid ideaalset lahendust oma naha niisutamiseks ja rahustamiseks? Tutvustame Urtekram - Aloe vera geeli, mis on rikastatud hüaluroonhappe ja heksapeptiidiga – see on tõeline aare igale nahatüübile!

Aaloegeeli imelised omadused:

  1. Sügav niisutus: Aloe vera on tuntud oma erakordsete niisutavate omaduste poolest. See imendub kiiresti nahka, pakkudes kohest leevendust kuivusele ja ebamugavustundele.
  2. Rahustav toime: Aloe vera loomulikud põletikuvastased omadused aitavad leevendada punetust ja ärritust, muutes selle ideaalseks tundlikule nahale.
  3. Noorendav efekt: Hüaluroonhape, tuntud oma võime poolest siduda niiskust, aitab vähendada peeneid jooni ja kortsukesi, andes nahale noorema ja värskema välimuse.
  4. Naha elastsuse parandamine: Heksapeptiid stimuleerib kollageeni tootmist, mis aitab parandada naha elastsust ja üldist tooni.
Kuidas aaloegeeli kasutada?
  • Igapäevane niisutamine: Kandke õhuke kiht geeli nahale hommikul ja õhtul.
  • Päikesejärgne hooldus: Pärast päikese käes viibimist kandke geel otse nahale, et leevendada võimalikku ärritust ja jahutada nahka.
  • SOS lahendus: Kasutage vajadusel mis tahes nahaärrituse või -kuivuse korral.

Aaloegeel sobib kõikidele nahatüüpidele

Urtekram - Aaloegeel on nii õrn ja efektiivne, et sobib kõikidele nahatüüpidele – ka kuivale, tundlikule, rasusele või kombineeritud nahale. See on tõeliselt universaalne nahahooldustoode!

Ärge laske oma nahal kannatada kuivuse või ärrituse all. Proovige aaloegeeli ja kogege selle imelisi omadusi ise! Teie nahk tänab teid selle eest, et hoolite temast parimal võimalikul viisil.

Urtekram - Aaloegeel hüaluroonhappega koostisosad

Koostisosad: Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glycerin**, Xanthan Gum, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Hexapeptide-11, Sodium Hyaluronate, Acacia Senegal Gum, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Aqua, Parfum, Limonene. 

*mahepõllumajandusest

95% koostisest on orgaaniline

97% orgaaniline koostis ilma vee ja mineraalideta

100% koostisest on looduslikku päritolu

Valmistatud Taanis.

Aaloe vera nahahooldustooted

Kas oled kunagi mõelnud, miks aloe vera on nii populaarne koostisosa nahahooldustoodetes? Vastus peitub selle taime mitmekülgsetes kasutusvõimalustes ja rikkalikes omadustes, mis teevad sellest tõelise imelise abilise meie naha eest hoolitsemisel.

Miks kasutada aloe vera nahahooldustooteid?

Aloe vera on tuntud oma niisutavate ja rahustavate omaduste poolest, mis teevad sellest ideaalse koostisosa erinevate nahaprobleemide leevendamiseks. 

  1. Päikesepõletuse leevendamine: Aloe vera jahutav ja rahustav toime aitab leevendada päikesepõletusest tingitud ebamugavustunnet ja punetus.
  2. Kuiva naha niisutamine: Tänu oma kõrgele veesisaldusele aitab aloe vera taastada naha niiskustasakaalu ja muuta selle pehmeks ning siidiseks.
  3. Tundliku naha rahustamine: Aloe vera põletikuvastased omadused aitavad leevendada ärritust ja punetust, muutes selle ideaalseks tundliku naha hoolduseks.
  4. Naha elastsuse parandamine: Regulaarne aloe vera kasutamine võib aidata parandada naha elastsust ja vähendada peeneid jooni.

Aloe vera kasulikud omadused nahale

Aloe vera sisaldab mitmeid toitaineid ja bioaktiivseid ühendeid, mis toetavad naha tervist:

  • Vitamiinid: A, C ja E vitamiinid toimivad antioksüdantidena, kaitstes nahka vabade radikaalide eest.
  • Mineraalid: Tsink aitab vähendada põletikku, magneesium toetab naha uuenemist.
  • Aminohapped: Aitavad tugevdada naha struktuuri ja parandada elastsust.
  • Polüsahhariidid: Toetavad naha niiskustaset ja aitavad säilitada naha nooruslikkust.

Aloe vera geeli kerge tekstuur imendub kiiresti nahka, jätmata rasust või kleepuvat tunnet. See teeb sellest suurepärase valiku igapäevaseks kasutamiseks kõigile nahatüüpidele.

Kuidas aloe vera tooteid kasutada?

Aloe vera toodete kasutamine on lihtne ja efektiivne:

  1. Puhastamine: Alusta näo puhastamisega õrna puhastusvahendiga.
  2. Aloe vera geel: Kanna õhuke kiht puhast aloe vera geeli otse nahale.
  3. Niisutamine: Vajadusel lisa täiendav niisutaja aloe vera geeli peale.

Kasuta aloe vera tooteid hommikul ja õhtul parimate tulemuste saavutamiseks. Eriti kasulik on see pärast päikese käes viibimist või kui nahk tundub kuiv ja ärritunud.

Aloe vera on tõestanud end kui mitmekülgne ja efektiivne looduslik lahendus erinevate nahaprobleemide leevendamiseks. Selle rahustav ja niisutav toime teeb sellest asendamatu abilise tervisliku ja särava naha saavutamisel. 

Tooted samas kategoorias