Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - Echinacea punase päevakübara kreem 35g/37ml

Viide:7610313021154

Kui vajad igapäevast hoolduskreemi tundlikule nahale, mis niisutaks, pehmendaks ja rahustaks ärritunud vistrikulist nahka, siis Echinacea Cream on sulle just see õige kreem. Tundlik nahk, mis reageerib alati halvale kosmeetikale ja keskkonnamuutustele, muutub taas pehmeks ja siledaks Echiancea Cream´i rahustava mõju all.

6,30 € 8,40 € 25% KM-ga


Rohkem infot

Echinacea punase päevakübara kreem

Taimemaailma `kullake´ punane päevakübar (purpur siilkübar) on uuendanud oma võimet parandada kahjustatud nahka ja muuta see taas ilusaks. Echinacea kreem on toodetud värske punase päevakübara ekstraktist, mis on valmistatud taime ürdist ja juurest meie endi mahepõldudel kasvanud päevakübaratest. Taimed korjatakse värsketena ja ekstrakt valmib neist 24 tunni jooksul peale korjamist. Selle kreemi valmistamisel kasutatakse sama ekstrakti, mida meie kuulsa Echinaforce tinktuurigi tootmisel.

Meie ilueksperdid kasutavad värskeid elus taimeekstrakte, et tuua teieni luksuslikud nahahooldustooted. Me paneme igasse tootesse palju armastust, hoolt ja austust Looduse vastu. Meie iluliin on 100% taimne ja me ei testi oma tooteid loomadel.

Echinacea kreemi omadused ja kasulikkus:
rahustav ja niisutav
• toetab tundlikku nahka
• igapäevane niisutaja
• paiksetele kriimustustele ja vigastustele
• sisaldab värskete taimede ekstrakte

Kasutamissoovitus

Echinacea kreemi võib kasutada nahahoolduses ja hoidmaks kriimustusi ja vistrikke kontrolli all. Seda võib kasutada ka igapäevase niisutava kreemina. See sobib meigialuskreemiks, mistõttu võite seda tõesti igapäevaselt kasutada. Seda kreemi võib kasutada nii kaua kui soovite ja vajate. Kasutada vaid välispidiselt. Väldi silma sattumist.

Koostis: aqua (vesi), Helianthus annuus (päevalille) seemneõli, Echinacea purpurea (päevakübar) ürdi/juure ekstrakt, alkohol, PEG-8 mesilasvaha, Butyrospermum parkii (võiseemnikupähkli või), tsetearüül glükosiid, tsetearüül alkohol, CI 75810 (klorofüll), Parfum (aroomiõli), linalool, limoneen.

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.