Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Clineral - PSO kehakreem psoriaatikutele 200ml

Viide:0697045003891

Kehakreem psoriaatikutele hoiab ära naha kuivamise, vähendab nahaärritust, ketendust ning sügelustunnet. Määri puhtale nahale vähemalt kaks korda päevas.

21,35 € KM-ga


Rohkem infot

Clineral - PSO kehakreem psoriaatikutele 200ml

Clineral by AHAVA

Rikkaliku tekstuuriga kehakreem on kergelt imenduv ja aitab pehmendada nahka ja vähendada ketendust. Kreem aitab ka vähendada sügelust ja rahustab ärritunud nahka, et taastada naha normaalne olek.

  • Allergiavaba, kliiniliselt testitud
  • Sobib tundlikule nahale
  • Sobiv ka lastele
  • Sünteetiliste lõhnaainetevaba, parabeenivaba, ei sisalda SLS/SLES
  • Ei sisalda loomseid koostisosi ega testita loomadel
Juhend: masseeri ühtlaselt puhtale nahale, kuni täieliku imendumiseni kaks korda päevas. Määrimise tihedust võib suurendada vastavalt vajadusele.
Koostisosad: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Silt (Dead Sea Mud), Ceteareth-30, Cetearyl Alcohol, Propanediol(Corn derived Glycol), Allantoin, Stearalkonium Hectorite, Maris Aqua (Dead Sea Water), Peg-40 Stearate, Propylene Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, 1,2 Hexanediol, Dimethicone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Zinc Oxide, Triethoxycaprylylsilane, Dipotassium Glycyrrhizate, Sorbitan Tristearate, Bisabolol, Hippophae Rhamnoides (Oblipicha) Fruit Oil, Lactic Acid, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Cymbopogon Schoenanthus Oil, Citral, Geraniol, Limonene.

Kehakreemid pakuvad meile mitmeid eeliseid ning on hädavajalikud naha niisutamisel ja hooldamisel. Kehakreemi peaks kasutama, et hoida nahk terve, niisutatud ja elastne. Kehakreemid aitavad säilitada naha niiskustasakaalu, ennetada kuivust, naha koorumist ning leevendada kuivusest tekkivat sügelust. Lisaks sellele pakuvad kehakreemid ka suurepärast lõõgastust ja meeldivat aroomiteraapiat, mis võib aidata mingilmääral vähendada stressi ja parandada meeleolu.

Kui teil on väga kuiv nahk või olete pikalt näiteks soojal maal reisimas, võib olla vajalik kasutada kehakreemi mitu korda päevas. Oluline on jälgida oma naha olukorda ja kohandada kreemi kasutamise sagedust vastavalt vajadusele.

Lähemalt kehakreemidest saad lugeda Kehakreemid artiklist.