Benecos - Küünelakk "Mystery", 5ml

Tootekood : 4260198094786

Benecos 20-VABA küünelakk sisaldab vähemalt 80% looduslikku päritolu koostisosi. Küünelakk on välja töötatud hingavaks ning lisaks on küünelakki rikastatud Prantsuse õunaseemneõli ja biotiiniga (H-vitamiin), mis toidavad küüsi, et need püsiksid kaunid.

4,95 € (Tax incl.)

Omadused

Omadused: Toitev
Omadused: Tooniv
Sisaldab: D-biotiin
Millisele keha piirkonnale?: Küüned

Rohkem infot -

Benecos - Küünelakk "Mystery", 5ml

20-VABA Küünelakk: Looduslik ilu teie küüntel

Benecose innovaatiline küünelakk sisaldab vähemalt 80% looduslikku päritolu koostisosi. See tähendab, et saad nautida kauneid küüsi ilma muretsemata kahjulike kemikaalide pärast. Looduskosmeetika huvilised ja keskkonnateadlikud tarbijad, see toode on loodud just teile!

Hingav tehnoloogia sinu küünte heaoluks

Benecose küünelakk on välja töötatud hingavaks, mis tähendab, et see laseb sinu küüntel "hingata". See uuenduslik omadus aitab vältida küünte kolletumist ja rabedaks muutumist, mis on sageli tavaliste küünelakkide kasutamise tagajärg.

Toitev koostis kaunite küünte heaks

Benecose küünelakki on rikastatud kahe erilise koostisosaga:

  1. Prantsuse õunaseemneõli: See looduslik õli on tuntud oma toitvate ja niisutavate omaduste poolest, aidates hoida sinu küüned tugevad ja paindlikud.
  2. Biotiin (H-vitamiin): Tuntud ka kui "ilu vitamiin", biotiin aitab tugevdada küüsi ja soodustada nende tervislikku kasvu.

Need kaks võimsat koostisosa töötavad koos, et toita sinu küüsi ja hoida need kaunid pikka aega.

Miks valida Benecose küünelakk?

  • ✅ Looduslik koostis
  • ✅ Hingav tehnoloogia
  • ✅ Toitvad koostisosad
  • ✅ Sobib keskkonnateadlikele tarbijatele
  • ✅ Pikaajaline ilu ja tervis sinu küüntele

Benecose küünelakk on ideaalne valik neile, kes soovivad ühendada looduslikud koostisosad ja kauni välimuse. Anna oma küüntele armastust, mida nad väärivad!

Benecos - Küünelakk "Mystery" koostisosad

Koostisosad: Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Alcohol, Triethyl Citrate, Stearalkonium Bentonite, Diacetone Alcohol, Maltol, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Phosphoric Acid, Pyrus Malus (Apple) Seed Oil, Biotin, Pentaerythrityl Tetraisostearate, [+/- (May Contain) Barium Sulfate, Tin Oxide, Silica, Mica, Calcium Sodium Borosilicate, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 15850 (Red 6), Ci 15880 (Red 34 Lake), Ci 77510 (Ferric Ammonium Ferrocyanide)].

Valmistatud Luksemburgis. 

Mille järgi tunneb ära hea küünelaki?

Hea küünelaki valimine võib olla üsna keeruline ülesanne, sest turul on saadaval palju erinevaid tooteid. Kuid on mõned olulised omadused, mille järgi saab ära tunda hea küünelaki. Esimene oluline omadus on vastupidavus. Hea küünelakk peaks olema kauakestev ja mitte kergesti maha kulumisele kalduv. See tagab, et saate nautida oma küünte ilusat välimust pikema aja jooksul ilma laki pideva uuesti pealekandmiseta.

Lisaks vastupidavusele peaks hea küünelakk olema ka kiiresti kuivav. Keegi ei taha pikalt istuda ja oodata, et küüned täielikult kuivaksid. Kiire kuivamine võimaldab teil kiiresti jätkata oma igapäevaseid tegevusi, kartmata, et lakk määrdub või kahjustub.

Oluline aspekt hea küünelaki valimisel on ka selle koostis. Looduslikud koostisosad on üha populaarsemad ning paljud inimesed eelistavad looduslikke tooteid. Looduslikud küünelakid on vabad kahjulikest kemikaalidest, nagu formaldehüüd, tolueen ja ftalaadid, mis võivad kahjustada nii küüsi kui ka tervist üldiselt. Looduslikud küünelakid on sageli valmistatud taimeekstraktidest ja muudest looduslikest koostisosadest ning need on ohutumad ja õrnemad nii teie küüntele kui ka kehale tervikuna.

Teine oluline aspekt hea küünelaki valimisel on selle värvivalik. Hea küünelakk peaks pakkuma laia valikut erinevaid värve ja toone, et saaksite valida just endale sobiva. Värvilised küüned on suurepärane viis oma stiili ja isiksuse väljendamiseks ning hea küünelakk peaks pakkuma selleks piisavalt võimalusi.

Lõpuks peaks hea küünelakk olema ka lihtne peale kanda. Hea küünelakk peaks olema hõlpsasti pealekantav ning see peaks tagama ühtlase katvuse ilma triipude ja muude ebatäiuslikkusteta.

Kokkuvõttes on hea küünelaki tunnusteks vastupidavus, kiire kuivamine, looduslik koostis, lai värvivalik ja lihtne pealekandmine. Kui teie küünelakil on need omadused olemas, siis võite kindel olla, et olete valinud hea küünelaki, mis aitab teil hoida oma küüned kaunid ja stiilsed igal ajal.

Tooted samas kategoorias