Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Baby Anthyllis - Beebitarvete universaalsprei, 500ml

Viide:ANT8319

Mugavas spreipudelis toode sobib kasutamiseks väikeste lastega peres, kuna puhastab tõhusalt kõik pinnad, mööbli ja esemed, millega laps võib kokku puutuda. Puhastavad ja antibakteriaalsed omadused pärinevad orgaanilisest teepuupõlist, mis aitab vabaneda bakteritest ning seentest. Toode vastab ICEA standardile ning selle tõhusus on testidega tõestatud. Vegan.

500ml

5,50 € KM-ga


Rohkem infot

Baby Anthyllis - Beebitarvete universaalsprei, 500ml

Mugavas spreipudelis toode sobib kasutamiseks väikeste lastega peres, kuna puhastab tõhusalt kõik pinnad, mööbli ja esemed, millega laps võib kokku puutuda. Puhastavad ja antibakteriaalsed omadused pärinevad orgaanilisest teepuupõlist, mis aitab vabaneda bakteritest ning seentest. Toode vastab ICEA standardile ning selle tõhusus on testidega tõestatud.

Koostises ei sisaldu pindaktiivseid etoksülaate, ensüüme ega loomse päritoluga aineid. Pindaktiivsed puhastavad ained pärinevad orgaanilisest oliiviõlist.

Baby Anthyllis - Beebitarvete universaalsprei kasutamine

Kasutamine: pihusta toodet pestavatele pindadele. Kuivata vastavalt vajadusele käsna, lapi või paberiga. Suuremate pindade (nt põrandate) puhastamiseks võib valmistada 10% lahuse.

Baby Anthyllis - Beebitarvete universaalsprei koostis

Keemiline koostis: < 5% seebid, mitteioonsed pindaktiivsed ained, anioonsed pindaktiivsed ained.

Teised koostisosad: teepuu eeterlik õli, tsitronella eeterlik õli, geraniool, tsitronellool, diklorobensüülalkohol.

Valmistatud Itaalias.