Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Biolatte Original-L pulber 60 g

Viide:6430015886674

Biolatte original pulber beebile - piimahappebaktereid sisaldav toidulisand, mõeldud ennekõike beebidele ja väikelastele.

26,80 € KM-ga


Rohkem infot

BIOLATTE Original-L 60 g

BIOLATTE OY asutaja alustas probiootikumide uurimist juba eelmisel sajandil, mil teaduslikud üksused pidasid neid toidulisandeid ei rohkem ega vähem kui üksnes külmutatud jogurti pulbriks. BIOLATTE  oli esimene ettevõte, kes avastas, et 70% inimeste immuunsusest sõltub käärsoolest.

Asutaja algne eesmärk oli leida alternatiiv antibiootikumidele ja otsida vähem agressiivset viisi, mis aitaks inimesi, kes kannatavad krooniliste tervisehäirete all. Tal kulus 20 aastat, et töötada välja õige koostis ning luua elujõuline ja rakenduslik tehnoloogia, selleks et tuua turule suur valik kvaliteetseid tooteid, mis annaksid ka tulemust.
Biolatte on toode, mis toetab sinu organismi vastupanuvõimet. Biolatte tooted sisaldavad pikajaliselt uuritud ja hoolikalt valitud inimspetsiifilisi piimhappebakterite tüvesid, mis tugevdavad soolestiku oma mikrofloorat ja aitavad tõsta immuunsüsteemi vastupanu viirustele, baktreritele ning seenetele. Kiiresti paljunevad ja stabiilsed piimhappebakterid on läbi aastate Biolatte toodete edu saladus olnud ja on seda ka tänasel päeval.
Biolatte firma filosoofia on see, et tervis on nagu kolmainsus - aju, keha, seedimine. Kui neist kolmest üks ei toimi õigesti, siis on häiritud ka teise kahe toimimine.

Biolatte Original-L on piimhappebaktereid sisaldav toidulisand

Piimhappebakteri preparaat, mis lahustub kergelt vees. Toode sisaldab imikule omast ja kliiniliselt kontrollitud piimhappebakterit Bifido bacterium Bb-12, samuti kolme teist elujõulist ja inimspetsiifilist bakteritüve. Original- L ei sisalda allergeene ning seda võib anda juba vastsündinule. Toode on välja töötatud lastele sünnist kuni teise eluaastani.

See toode oli varem BIOLATTE BB.

Teadustöödega on kindlaks tehtud, et keisri teel sündinud, kunsttoitu saavad, enneaegsed ning allergiat põdevaid lapsi võiks toetada esimesel eluaastal piimhappebaktereid sisaldavate toodetega.          

Kaseiini-, laktoosi-, pärmi- ja gluteenivaba.

Biolatte sari aitab kaasa krooniliste põletike leevendamisel ja parema ravitulemuse saavutamisel. Toidulisandid ei asenda mitmekülgset toitumist ja muid tervislikke eluviise.

BIOLATTE Original-L - koostis

Koostis: Täiteaine (glükoos), piimhappebakterid: L. casei, L. fermentum, Bifido bacterium Bb-12, S. thermophilus.

BIOLATTE Original-L - kasutamine

1,25 (0,5 tl) - 2,5 g (1 tl) segatuna veega (max 37 kraadi). 

Manustamise viis: 1,25-2,5 g ehk 0,5-1 tl pulbrit segada vähese veega ning anda lapsele lusikalt, (nõelata) süstlast või topsist. Kui soovid anda seda rinnapiima või piimaseguga, siis sega segu kokku väheses vedelikus ning vahetult enne andmist.

Soovitatud päevast annust mitte ületada. Toidulisand ei asenda mitmekülgset toitumist.

Koostisosad päevases annuses: meditsiiniline glükoos, piimhappebakterid 7,5E9 cfu: L. casei, L. fermentum, Bifidobacterium Bb-12, S. thermophilus.



Säilitamine: Kuivas ja pimedas kohas. Hoida lastele kättesaamatus kohas.

Tootja: Biolatte Oy PL 21, FI-20321 Turu.

Parim enne ja partii nr: vaata korgilt.