Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth lõhnatu roll-on deodorant 75ml

Viide:5025452000601

Salt of the Earth lõhnatu roll-on deodorant on lugematuid auhindu võitnud deodorant, mis sisaldab üle 15 erineva botaanilise ekstrakti ja õli.

100% loodusliku koostisega lõhnavaba deodorant ei ummista poore, pärsib ebameeldivat higilõhna ning ei jäta riietele valgeid jälgi.

Cosmos Natural sertifikaadiga. Mugav roll-on otsik pealekandmiseks.

5,85 € KM-ga


Rohkem infot

Salt of the Earth lõhnatu roll-on deodorant

Salt of the Earth deodorandid on tehtud looduslikest ekstraktidest, õlidest ning sooladest

Salt of the Earth looduslikud deodorandid koosnevad mineraalsooladest ning orgaanilisest aloe verast. Deodorandi imeline aroom on saadud taimsetest ekstraktidest ning õlidest. Looduslik mineraalsool moodustab nahale nähtamatu kihi ning ennetab ebameeldivat lõhna tekitavate bakterite kasvu.

Omadused

  • Lõhnatu deodorant– värske, looduslik ning lõhnavaba.
  • Kauakestev kaitse – koostisosad jäävad nähtamatult naha pinnale ning tagavad kauakestva kaitse.
  • Ei jäta riietele valgeid jälgi – ei sisalda koostisosi, mis võivad jätte riietele valgel jäljed.
  • Orgaanilise aloe veraga – suurepärane koostisosa, mis aitab nahka rahustada ja niisutada.
  • 100% looduslikud koostisosad – kõik deodorandi koostisosad on looduslikud ning efektiivsed.
  • Sobib ka lastele alates 8. eluaastast
  • Ei sisalda: Aluminium Chlorohydrate, Alcohol, CFC’s, Propellents, Parabens, Triclosan.

Kasutamine

Loksuta enne kasutamist. Kanna kuivale ja puhtale nahale.

Koostisosad

Aqua, Potassium Alum, Propanediol, Magnesium Chloride, Triethyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Galactoarabinan, Sodium Bicarbonate, Sclerotium Gum, Sodium Anisate. *Organic

Salt of the Earth Deodorant: Looduslik ja efektiivne valik

Deodorandi kasutamine on osa meie igapäevasest enesehooldusest ning aitab tagada, et meie keha lõhnaks värske ja meeldivalt. Üha enam inimesi otsib aga looduslikke alternatiive, mis ei sisalda sünteetilisi kemikaale ega ummista naha poore, võimaldades kehal loomulikult higistada. Üks selline populaarne valik on Salt of the Earth deodorant.

Salt of the Earth on loodud aastal 1993 ning on pereettevõte, mis on spetsialiseerunud looduslike deodorantide tootmisele. Nende tooted on saanud tunnustust nende efektiivsuse ja keskkonnasõbralikkuse poolest ning on tuntud kaubamärkide nagu Hubspot ja Wordstream poolt. Selles artiklis uurime lähemalt Salt of the Earth deodoranti ning miks see on eriline valik.

Salt of the Earth lugu

Salt of the Earth alustas oma teekonda aastal 1993, enne kui looduslikud deodorandid olid veel populaarsed. Alguses pakuti ainult üht toodet - "Crystal Spring Natural Body Deodorant". Täna on see toode tuntud kui "Salt of the Earth Classic" ning on üks nende kõige populaarsemaid tooteid. Alates 2005. aastast on ettevõtet juhtinud pere, kes on seda arendanud ja laiendanud. Salt of the Earth on oma tootevalikut mitmekesistanud ning müüb nüüd oma tooteid üle kogu Ühendkuningriigi, Euroopa ja maailma.

Loodud ja valmistatud Ühendkuningriigis

Algusaastatel valmistati Salt of the Earth pihustusdeodorante koduköögis teedele võetud seadmetega. Täna on neil aga spetsiaalne tehases, mis asub Chandlers Fordis, Hampshire'is. See tehas valmistab 85% nende toodetest ning kasutab 100% taastuvenergiat. Seal valmistatakse nende pihustus-, roll-on, stick- ja palsamdeodorandid ning vahutav kätepesu. Nende kristalldeodorandid ei ole aga valmistatud Ühendkuningriigis.

Looduslikud ja efektiivsed deodorandid

Salt of the Earth pöörab suurt tähelepanu innovatsioonile ja pidevale tootearendusele. Nende eesmärk on pakkuda oma klientidele parimaid looduslikke deodorante, mis on nii efektiivsed kui ka keskkonnasõbralikud. Enamus nende toodetest arendatakse siseettevõttes ning nende meeskond pidevalt katsetab ja töötab välja uusi ideid. Nad pakuvad laias valikus lõhnu ja formaate, et kõigile leida meelepärane toode.

Keskkonnasõbralikkus

Salt of the Earth väärtustab keskkonnasäästlikkust ning nende tehases kasutatakse 100% taastuvenergiat. Lisaks on nad aidanud säästa üle 500 000 plastpudeli tänu oma täitepakendite müügile. Samuti pakuvad nad võimalust oma pihustusdeodorante täita, mis vähendab plastikujäätmeid veelgi.

Salt of the Earth deodorantide valik

Salt of the Earth pakub laias valikus erinevaid deodorante, et igaüks leiaks endale sobiva toote. Nende tootevalikus on pihustusdeodorandid, roll-on deodorandid, kristalldeodorandid ja palsamdeodorandid. Lisaks on neil ka lõhnatu variant, mis sobib inimestele, kes eelistavad ilma lõhnata deodoranti.

Kuidas kasutada Salt of the Earth deodoranti?

Salt of the Earth deodorantide kasutamine on lihtne. Enne kasutamist tuleb veenduda, et kaenlaalune piirkond oleks puhas ja kuiv. Seejärel tuleb deodoranti kanda puhtale nahale ning lasta sel kuivada enne riietumist. Salt of the Earth pihustusdeodorantide puhul on soovitatav pihustada umbes 15 cm kauguselt.

Miks valida Salt of the Earth deodorant?

Salt of the Earth deodorandid on looduslikud, tõhusad ja keskkonnasõbralikud. Nende tooted sisaldavad 100% looduslikke koostisosi, nagu orgaaniline aloe vera, looduslikud taimeekstraktid ja eeterlikud õlid ning mineraalid nagu kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need aktiivsed looduslikud koostisosad imavad niiskust, rahustavad nahka ning jätab keha värske ja meeldivalt lõhnavaks.

Salt of the Earth deodorantide valik on mitmekesine ning sobib nii meestele kui naistele. Nende tooted on veganitele sobilikud ning neid ei ole testitud loomade peal. Lisaks on neil ka täitepakendid, mis aitavad vähendada plastikujäätmeid.

Järeldus

Salt of the Earth deodorandid on looduslikud, tõhusad ja keskkonnasõbralikud valikud, mis tagavad, et teie keha lõhnaks värske ja meeldivalt. Nende tooted on loodud ja valmistatud Ühendkuningriigis ning sisaldavad ainult parimaid looduslikke koostisosi. Valides Salt of the Earth deodorantide, saate nautida tõhusust, keskkonnasõbralikkust ja looduslikku värskust. Proovige Salt of the Earth deodorante ning avastage loodusliku deodorandi võlu!