Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Deodorant "Roheline tee", 100ml

Viide:SAP2015

Gaasivabasse keskkonda pakendatud looduslikul kristallsoolal põhinev deodorant ei blokeeri higinäärmeid ega takista naha loomulikku hingamist. Võid tunda end vabalt kogu päeva vältel, kuna deodorandi tõhus valem eemaldab halba higilõhna tekitavad bakterid. Sisaldab glütseriini, mis toidab ja niisutab nahka. Ei jäta riietele valgeid plekke.

8,05 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Deodorant "Roheline tee",100ml

Looduslikkul kristallsoolal põhinev deodorant, mis on pakendatud gaasivabasse keskkonda. Erinevalt traditsioonilistest deodorantidest, mis blokeerivad higinäärmeid ja takistavad naha loomulikku võimet hingata, võimaldab meie deodorant teil tunda end vabalt kogu päeva. Uuenduslik koostis kõrvaldab tõhusalt halba lõhna põhjustavad bakterid, tagades kauakestva värskuse.

Meie deodorandi üks peamisi koostisosi on glütseriin, mis on tuntud oma toitvate ja niisutavate omaduste poolest. Deodorandi pealekandmisel toimib glütseriin naha niisutamiseks ja taastamiseks, jättes selle pehmeks ja elastseks. See on eriti kasulik kuiva või tundliku nahaga inimestele, kuna glütseriin aitab säilitada naha loomulikku niiskustasakaalu.

Meie looduslikul kristallsoolal põhineva deodorandi teine eelis on see, et see ei jäta riietele ebameeldivaid valgeid plekke. See on tavaline probleem paljude tavapäraste deodorantide puhul, mis sisaldavad kunstlikke koostisosi ja kemikaale. Selle deodorandi abil võite julgelt kanda oma lemmikriideid, ilma et peaksite muretsema piinlike valgete plekkide pärast.

Lisaks oma funktsionaalsetele eelistele on see deodorant läbipõimunud ka rohelise tee värskendava lõhnaga. Rohelist teed on juba ammu hinnatud tema aromaatsete omaduste poolest ning see on tuntud oma rahustavate ja ergutavate omaduste poolest. Ergutav aroom jätab teile kogu päevaks värskendava ja elujõulise tunde.

Lisaks on meie looduslik kristallsoola deodorant keskkonnasõbralik valik. Valides gaasivaba pakendamismeetodi, oleme vähendanud oma süsinikujalajälge ja aidanud kaasa puhtamale keskkonnale. Me usume jätkusuutlikkusse ja oleme pühendunud oma mõju vähendamisele planeedile.

Sapone di un Tempo - deodorant "Roheline tee" koostisosad

Koostisosad: Aqua, Glycerin, Potassium Alum, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Ei sisalda alumiiniumkloriidi, sünteetilisi vahuaineid, parabeene, alkoholi ega värvaineid. Testitud raskemetallide (nikkel) suhtes.

Valmistatud Itaalias