Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth - Merevaigu-ja sandlipuulõhnaline pulkdeodorant 84g

Viide:5025452001080

Salt of the Earth merevaigu-ja sandlipuulõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakendit on võimalik taastäita ning seeläbi vähendada igapäevast plastiku hulka.

12,05 € KM-ga


Rohkem infot

Salt of the Earth - Merevaigu-ja sandlipuulõhnaline pulkdeodorant 84g

Salt of the Earth merevaigu-ja sandlipuulõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakend on valmistatud taaskasutatud plastikust ning on taastäidetav. Taaskasutatud plastmassist pakendite tootmine kasutab ligikaudu 70% vähem ressursse ja energiat, kui uue plastist pakendi tootmine.

Pulkdeodorant sisaldab nahka niisutavat sheavõid ja kookosõli.

Koostisosad

Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Stearyl Alcohol, Hydrated Silica, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, *Linalool, *Limonene, *Hexyl Cinnamal, *Citral, *Coumarin. *From Natural botanical Extracts and essential oils.

Salt of the Earth: Loodusliku Deodorandi Tippbränd

Salt of the Earth on tuntud bränd, mis pakub looduslikke deodorante, mis on saavutanud suure populaarsuse tänu oma kvaliteetsetele toodetele ja keskkonnasõbralikkusele. Salt of the Earth deodorandid on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, vabad sünteetilistest kemikaalidest ja alumiiniumist. Nende toodete tõhusus ja ohutus on muutnud need eelistatuks paljude tarbijate seas, kes soovivad hoida oma keha loomulikku higistamise protsessi ja samal ajal vabaneda ebameeldivast lõhnast.

Salt of the Earth Lugu

Salt of the Earth bränd sai alguse 1993. aastal, kui looduslikud deodorandid polnud veel populaarsed. Tollal tuntud kui "Crystal Spring Natural Body Deodorant" on nende toode "Salt of the Earth Classic" tänaseni üks nende suurimaid müügihitte. Alates 2005. aastast on Salt of the Earth olnud iseseisev, perekonnaomanduses olev ettevõte. Nad on oma tootevalikut laiendanud ja müüvad nüüd oma tooteid kogu Ühendkuningriigis, Euroopas ja ülejäänud maailmas.

Salt of the Earth deodorantide tootmine toimub spetsiaalselt looduslike deodorantide valmistamiseks mõeldud tehases Chandlers Fordis, Hampshire'is. Seal valmistatakse 85% nende toodetest, sealhulgas spreid, roll-onid, stickid, palsamid ja vahutavad kätepesu. Nende tehase töö käib 100% taastuvenergial ning see on varustatud kaasaegsete seadmetega, mis võimaldavad neil toota kvaliteetseid ja keskkonnasõbralikke tooteid.

Mis teeb Salt of the Earth tooted eriliseks?

Salt of the Earth pühendub pidevale innovatsioonile ja toodete täiustamisele, et pakkuda oma klientidele parimat kvaliteeti ja keskkonnasõbralikkust. Nad arendavad suurema osa oma toodetest sisemiselt ning nende meeskond pidevalt katsetab uusi ideid ja koostisosi. Salt of the Earth tootevalikus on lai valik lõhnu ja vorme, et kõik saaksid endale leida meelepärase toote.

Salt of the Earth tooted on valmistatud 100% taastuvenergiaga töötavas tehases. Nende jõupingutused keskkonnasõbralikkuse suunas on aidanud säästa üle 500 000 plastpudeli tänu nende täitepakendite müügile. Salt of the Earth on uhke oma keskkonnasõbralike toodete üle ja jätkab keskkonnateadliku lähenemise edendamist oma tootearenduses ja tootmises.

Miks valida Salt of the Earth deodorandid?

Salt of the Earth deodorandid pakuvad mitmeid eeliseid võrreldes traditsiooniliste deodorantidega. Siin on mõned peamised põhjused, miks valida Salt of the Earth:

  1. Looduslikud koostisosad: Salt of the Earth deodorandid on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, sealhulgas orgaanilisest aaloe verast, looduslikest taimsetest ekstraktidest ja eeterlikest õlidest ning mineraalidest nagu kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need looduslikud aktiivained imavad niiskust, rahustavad nahka ja jätmata kehale värsket lõhna.

  2. Alumiiniumivabad: Salt of the Earth deodorandid ei sisalda alumiiniumiühendeid nagu alumiiniumklorohüdraat või alumiiniumkloriid, mis on traditsiooniliste antiperspirantide koostisosa. Selle asemel töötavad nad bakterite vastu, mis lagundavad higi ja põhjustavad lõhna.

  3. Vegan ja julmusevaba: Salt of the Earth deodorandid on veganitele sobilikud ning neid ei ole testitud loomade peal. Nad on saanud Vegan Society ja Leaping Bunny sertifikaadid, mis tagavad nende loomulikkuse ja julmusevaba tootmise.

  4. Mitmekesine valik: Salt of the Earth pakub mitmesuguseid deodorante erinevates vormides, sealhulgas spreid, roll-onid, stickid ja palsamid. Neil on ka plastivabad pakendivõimalused, mis aitavad vähendada plastijäätmete hulka.

Salt of the Earth toodete säilivus ja kasutamine

Salt of the Earth deodorandid säilivad kaua, kuna need on valmistatud looduslikest koostisosadest. Soovitatav on kasutada tooteid 12 kuu jooksul pärast avamist, et tagada nende optimaalne tõhusus ja kvaliteet.

Kui soovite üle minna alumiiniumivabale deodorandile, võib teie keha vajada lühikest kohanemisperioodi. Mõnel inimesel võib esineda ajutist suurenenud higistamist ja lõhna, kuna keha vabaneb järk-järgult alumiiniumi kogunemisest. Kui te kannatlikult jätkate alumiiniumivaba deodorandi kasutamist, kohaneb teie keha ja te saate nautida selle loodusliku deodorandi täielikku toimet ning värskust.

Kokkuvõttes on Salt of the Earth tuntud bränd, mis pakub looduslikke ja keskkonnasõbralikke deodorante. Nende tooted on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, ei sisalda alumiiniumiühendeid ega ole testitud loomade peal. Salt of the Earth deodorandid on tõhusad, usaldusväärsed ja sobivad kõigile, kes soovivad hoida end värskena ilma sünteetiliste kemikaalide kasutamiseta. Valige Salt of the Earth ja nautige looduslikku värskust!