Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Salt of the Earth - Lavendli- ja vanillilõhnaline pulkdeodorant 84g

Viide:5025452001073

Salt of the Earth lavendli- ja vanillilõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakendit on võimalik taastäita ning seeläbi vähendada igapäevast plastiku hulka.

12,05 € KM-ga


Rohkem infot

Salt of the Earth - Lavendli- ja vanillilõhnaline pulkdeodorant 84g

Salt of the Earth lavendli- ja vanillilõhnaline pulkdeodorant pakub kauakestvat ning tõhusat looduslikku kaitset higilõhna tekitavate bakterite vastu. Salt of the Earth pulkdeodorant on 100% looduslik, vegan ning julmusevaba.

Pulkdeodorandi pakend on valmistatud taaskasutatud plastikust ning on taastäidetav. Taaskasutatud plastmassist pakendite tootmine kasutab ligikaudu 70% vähem ressursse ja energiat, kui uue plastist pakendi tootmine.

Pulkdeodorant sisaldab nahka niisutavat sheavõid ja kookosõli.

Koostisosad

Tapioca Starch, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol, Sodium Bicarbonate, Stearyl Alcohol, Hydrated Silica, Copernicia Cerifera Cera, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-2 Sesquioleate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, *Parfum (Fragrance), Triethyl Citrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, *Linalool, *Limonene, *Geraniol, *Citronellol, *Citral. *From Natural botanical Extracts and essential oils.

Loe lähemalt lavendli heade omaduste kohta ja kuidas lavendlit kosmeetikas kasutatakse

Salt of the Earth: Looduslik Deodorant, Mis Võidab Lõhna

Salt of the Earth on looduslik deodorant, mis pakub tõhusat ja ohutut lõhnavastast kaitset. Sellel on pikk ajalugu, ulatudes tagasi iidsete aegade kaugetesse aegadesse, kus inimesed kasutasid erinevaid meetodeid, et hoida end värskena ja lõhnatu. Salt of the Earth tooted on tuntud oma kvaliteedi ja looduslike koostisosade poolest ning on saavutanud suure populaarsuse tänu oma tõhususele ja keskkonnasõbralikkusele.

1. Salt of the Earth Lugu

Salt of the Earth algas 1993. aastal, olles üks esimesi looduslikke deodorante turul. Nad müüsid tol ajal toodet nimega "Crystal Spring Natural Body Deodorant", mis on tänaseks tuntud kui "Salt of the Earth Classic". Alates sellest ajast on ettevõte kasvanud ja laienenud ning pakkunud mitmeid uusi looduslikke deodorante. Nad on saavutanud suure edu Ühendkuningriigis, Euroopas ja üle kogu maailma.

2. Mis teeb Salt of the Earth tooted eriliseks?

Salt of the Earth tooted eristuvad teistest deodorantidest mitmel põhjusel. Esiteks, need on valmistatud 100% looduslikest koostisosadest, mis ei sisalda sünteetilisi kemikaale. Need on vabad alumiiniumist (klorohüdraadist) ning sobivad seega ka tundlikule nahale. Salt of the Earth looduslikud deodorandid sisaldavad orgaanilist aaloed, looduslikke taimseid ekstrakte, eeterlikke õlisid ja mineraale nagu kaalium, magneesium ja naatriumvesinikkarbonaat. Need looduslikud koostisosad imavad niiskust, rahustavad nahka ning tagavad värskuse ja meeldiva lõhna.

3. Salt of the Earth toodete lai valik

Salt of the Earth tooted on saadaval mitmes erinevas vormis ja lõhnaga, et igaüks leiaks endale sobiva toote. Nende valikus on sprei, roll-on, pulgad, palsamid ja kristallid. Neil on ka mitmesuguseid lõhnu ja lõhnatuid variante, mis sobivad nii meestele kui naistele. Salt of the Earth tooted on saadaval ka plastikuvabades pakendites, mis muudab need keskkonnasõbralikuks valikuks.

4. Salt of the Earth toodete eelised

Salt of the Earth toodete kasutamisel on mitmeid eeliseid. Esiteks, need on ohutud ja ei blokeeri naha poore, võimaldades kehal loomulikult higistada. Need ei sisalda sünteetilisi kemikaale ega alumiiniumi, mis on seotud mitmete terviseprobleemidega. Salt of the Earth deodorandid on ka julmusevabad ja sobivad veganitele. Need on loodud selleks, et pakkuda tõhusat ja pikaajalist kaitset lõhnade vastu ning hoida naha pehme ja niisutatuna.

5. Salt of the Earth toodete kasutamine

Salt of the Earth deodorantide kasutamine on lihtne. Neid tuleb kanda puhtale ja kuivale kaenlaalusele nahale. Kasutusjuhend varieerub sõltuvalt toote tüübist, olgu selleks siis spreid, roll-on, pulgad või palsamid. Oluline on järgida juhiseid ja mitte ületada soovitatud kogust.

6. Salt of the Earth keskkonnasõbralikkus

Salt of the Earth on keskkonnasõbralik kaubamärk, kes püüab vähendada oma ökoloogilist jalajälge. Nende deodorantide pakendid on valmistatud taaskasutatavast materjalist ning mõned tooted on saadaval plastikuvabades pakendites. Lisaks pakub Salt of the Earth ka täitepakendeid, mis võimaldavad teil oma deodorandi pihustit, roll-oni või pulka uuesti täita, vähendades seeläbi plastikujäätmete hulka.

7. Salt of the Earth toodete säilivusaeg

Salt of the Earth toodetel on piiratud säilivusaeg. Soovitatav on kasutada tooteid 12 kuu jooksul pärast avamist, et tagada nende tõhusus ja kvaliteet. Pärast säilivusaja möödumist võib toote tõhusus väheneda.

8. Salt of the Earth toodete kasutamine ilma alumiiniumita

Salt of the Earth toodete kasutamine ilma alumiiniumita võib nõuda mõningast kohanemist. Kui olete harjunud kasutama alumiiniumil põhinevaid deodorante, võib teie keha läbida detox-perioodi, mis võib kesta 1-3 nädalat. Sel perioodil võib esineda suurenenud higistamist ja lõhna, kuid see on ajutine ja mööduv nähtus. Kui keha on täielikult detoksifitseeritud, hakkab looduslik deodorant efektiivselt töötama ja te tunnete selle täielikku kasu.

9. Salt of the Earth toodete lõplik mõju

Kokkuvõttes on Salt of the Earth looduslikud deodorandid suurepärased valikud neile, kes soovivad vältida sünteetilisi kemikaale ja saavutada tõhusat lõhnavastast kaitset. Nende toodete kasutamine on ohutu ja keskkonnasõbralik ning need sobivad hästi tundlikule nahale. Salt of the Earth deodorantide lai valik võimaldab leida sobiva toote igale maitsele ja vajadusele.