Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

A.VOGEL - St. John's Wort Oil naistepunaõli 100ml

Viide:7610313431496

Paljud inimesed tunnevad naistepuna tema rahustava toime poolest stressi puhul. Naistepunaõlil on ka suurepärased omadused leevendada naha kuivust, pehmendada karestunud või kahjustunud nahka. A.Vogeli Naistepunaõli on ka suurepärane rahustav massaažiõli nii suurtele kui väikestele!

9,60 € KM-ga


Rohkem infot

St. John´s Wort Oil naistepunaõli

Sajanditepikkune ajalugu! Hypericum perforatum e. liht-naistepuna on Euroopas kasvav ravimtaim. Oma ingliskeelse nime on saanud ta õitse- ja korjeaja järgi, mis jääb 24nda juuli paiku. Traditsioonides on kasutatud teda kuradi eemale peletamiseks - teda riputati ikoonide ümber ja toodi tuppa 24 juunil. Paljud kasutavad naistepunataimi iluaianduses ja paljudes riikides, kuhu see taim on sisse toodud, on ta muutunud mürgiseks umbrohuks.

A.Vogel läheneb sellele taimele hoopiski teisest vaatenurgast ja meie ettevõttes on see taim kõrgel au sees just tänu oma raviomadustele. Mitmetel turgudel on see põhikoostisaine naistepunatablettides depressiooni ja stressiravimina. Naisepunaõlil on suurem tuntus just lõunamaades ja tema ajalugu ulatub iidsesse Egiptusesse, kus ta oli niivõrd hinnatud, et kaupmehed müüsid võltsõli originaali pähe.

Meie pikaajaliste uuringute ja ökoloogilise maaviljeluse tulemusena, on meie aednikud välja valinud naistepuna taimed, mis on kõrge aktiivainetesisaldusega ja haigustele vastupidavad. Õli toodetakse käsitsi korjatud naistepunapungadest kohe peale nende õitsemist.

Naistepunaõli kasulikud omadused:
• aitab pehmendada ja parandada kahjustunud nahka
rahustav massažiõli
mähkmehaudumuste korral
põletuskahjustuste korral (päikesepõletus)
• külmpressitud õli
• ökoloogiliselt kasvatatud naistepunapungadest
värske taimeekstakt

Kasutamissoovitus

Määri ühtlaselt veidi niisutatud nahale ja masseeri õrnalt imendumiseni. Ainult välispidiseks kasutamiseks. Koheselt peale määrimist vältida naha kokkupuudet päikesekiirgusega.

Koostis: Helianthus annuus (päevalilleseemneõli), Hypericum Perforatum (liht-naistepuna), limoneen.

A.VOGEL 

Šveitsi loodusraviarst ja füsioterapeut Alfred Vogel oli veendunud, et Looduse jõud on nii terve kui ka haige inimese jaoks suure tähtsusega. Ühena vähestest arstidest leidis Alfred Vogel algusest peale, et täisväärtuslik toit on tervise ja heaolu eeldus ning rakendas seda põhimõtet aktiivselt ka ravimisel. Kõik A.Vogeli tooted on 100% mahetoodang ja valmistatud taimedest, mis pärinevad mahepõldudelt. Tootmiseks kasutatakse vaid värskeid taimi, sest vaid värskes taimes on säilunud taime kogu ravijõud.

Alfred Vogel'i üle 70 aasta pikkune ravikogemus ja selle tulemusena tekkinud terviklik lähenemine inimese tervisele on tänapäeval A.Vogel'i toodete aluseks.