Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Lauvärvipalett 5 tooni

Viide: Camo-Flaunt 77802140715

Color Icon 5-Pan Palette tunnuseks on täiustatud, rikkaliku pigmendiga, pehme, vegan koostis, mis annab mati, siidise, särava, metalse viimistluse. Spetsiaalselt loodud palett on ideaalne unistuste look`i saavutamiseks, on see siis loomulik ja õrn või jahmatavalt julge. Iga värvitoon on kreemjalt pehme, lihtne peale kanda ja ühtlaselt hajutada.

7,02 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Wet n Wild - Lauvärvipalett 5 tooni

COLOR ICON 5-PAN PALETTE

Color Icon 5-Pan Palette tunnuseks on täiustatud, rikkaliku pigmendiga, pehme, vegan koostis, mis annab mati, siidise, särava, metalse viimistluse. Spetsiaalselt loodud palett on ideaalne unistuste look`i saavutamiseks, on see siis loomulik ja õrn või jahmatavalt julge. Iga värvitoon on kreemjalt pehme, lihtne peale kanda ja ühtlaselt hajutada. Kasutatav nii märjalt kui kuivalt. Lihtne luua tõelist vikerkaare efekti, mida võib hinnata 5 tähega. Rohkem kui 40 aastat pakub Wet'n Wild trendiloovaid ja kõikehõlmavaid uuendusi jumestamiseks, olles usalduväärne iluekspert Teie eelarvele liiga tegemata. Julgetest ja säravatest toonidest neutraalste nüanssideni, hellitame teid laia valikuga toodetest, seades lõpptulemusele jumestuses kuldse standardi. Ole julge ja lase loovusel lennata!

Wet n Wild - Lauvärvipalett 5 tooni koostisosad

Koostisosad: SYNTHETIC FLUOROPHLOGOPITE, POLYBUTYLENE TEREPHTHALATE, TALC, MAGNESIUM MYRISTATE, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, BORON NITRIDE, SILICA, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, BIS-BEHENYL/ISOSTEARYL/PHYTOSTERYL DIMER DILINOLEYL DIMER DILINOLEATE, JOJOBA ESTERS, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, CAPRYLYL GLYCOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYLENE GLYCOL, ACRYLATES COPOLYMER, O-CYMEN-5-OL, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER, ALUMINUM HYDROXIDE, TIN OXIDE, WATER/EAU, ACACIA DECURRENS FLOWER WAX, POLYGLYCERIN-3, TOCOPHEROL, ALUMINUM POWDER, ALUMINUM, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): TITANIUM DIOXIDE/CI 77891, IRON OXIDES/CI 77491, CI 77749, CI 77492, RED 40 LAKE/CI 16035, MANGANESE VIOLET/CI 77742, MICA, RED 30/CI 73360 , RED 27/CI 45410, YELLOW 5/CI 19140, RED 40/CI 16035, BLUE 1 LAKE/CI 42090]. [2008-5]