Toofruit - Orgaaniline seebivaba näopesuvaht lastele ananassi ja kookosega, 100 ml

Tootekood : 3760210760084

Seebivaba puhastusvahu pesuaine on saadud kookosest, mis puhastab õrnalt näo mustusest ilma nahka koormamata. Ananassi ekstraktid kirgastavad nahka ja varustavad seda C-vitamiiniga.

Peale kasutamist on nahk puhas, kirgas ja pehme. Toode sobib ideaalselt lastele igapäevaseks näohoolduseks. Poistele ja tüdrukutele ning kõikidele nahatüüpidele.

12,10 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Puhastav
Omadused: Pehmendav
Omadused: Niisutav
Sobivus: Tundlikule nahale
Sobivus: Allergilisele nahale
Sobivus: Lastele
Sobivus: Kombineeritud nahale
Sobivus: Normaalsele nahale
Sobivus: Rasusele nahale
Sobivus: Kuivale nahale
Sobivus: Ketendavale nahale
Sisaldab: C-vitamiini
Sisaldab: Oliiviõli/ekstrakt
Sisaldab: Kookos/õli
Sisaldab: Vaarikaseemneõli
Olek: Vaht
Sertifikaadid ja auhinnad: Ecocert
Kellele?: Lapsed ja noored (3-18)
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Kombineeritud nahale
Mille puhul sobib?: Kuivale nahale
Mille puhul sobib?: Normaalsele nahale
Mille puhul sobib?: Rasustele juustele
Mille puhul sobib?: Tundlikule nahale
Toote puhtus: Kõrge puhtusaste

Rohkem infot -

Toofruit - Orgaaniline seebivaba näopesuvaht lastele ananassi ja kookosega, 100 ml

Toofruit pakub spetsiaalselt lastele mõeldud nahahooldustooteid. Need tooted on valmistatud looduslikest koostisosadest, sealhulgas looduslikest lõhnaainetest, et hoolitseda õrnalt laste naha ja heaolu eest ilma nahka koormamata. Seebivaba puhastusvahu pesuaine on valmistatud kookosest, mis õrnalt puhastab nägu mustusest ilma nahka koormamata. Ananassi ekstraktid aitavad nahka kirgastada ja varustavad seda C-vitamiiniga. Pärast kasutamist on nahk puhas, kirgas ja pehme. See toode sobib ideaalselt lastele igapäevaseks näohoolduseks.

Toofruit - Orgaaniline seebivaba näopesuvaht lastele ananassi ja kookosega on ideaalne valik laste igapäevaseks näohoolduseks. Selle toote kasutamine on lihtne ja mugav ning see ei nõua palju aega ega vaeva. Piisab vaid väikesest kogusest vahust, mida tuleb kanda näonahale ja õrnalt masseerida ringjate liigutustega. Seejärel tuleb vaht hoolikalt maha loputada veega. Pärast kasutamist on tulemused märgatavad - nahk on puhas, kirgas ja pehme ning laps tunneb end värskendatuna.

See toode on eriti soovitatav neile lastele, kellel on tundlik nahk või kalduvus löövetele. Looduslikud koostisosad ja seebivaba valem tagavad selle, et nahk ei ärritu ega kuivaks pärast pesemist. Ananassi ekstraktid pakuvad nahale täiendavat hooldust, aidates seda kirgastada ja muuta see tervemaks ning C-vitamiin aitab kaasa naha elastsusele ja nooruslikkusele.

Peale kasutamist on nahk puhas, kirgas ja pehme. Toode sobib ideaalselt lastele igapäevaseks näohoolduseks.

Sobib poistele ja tüdrukutele ning kõikidele nahatüüpidele.

Toote efektiivsed koostisained:

  • Toitvad kookose-, oliivi- ja vaarikaseemneõli ennetavad naha kuivamist;
  • Kookosevesi puhastab näonahka;
  • Ananassiekstrakt niisutab nahka, ergutab seda varustab C-vitamiiniga;
  • Fermenteeritud redisejuur – on kreemi looduslik säilitusaine, mis tagab selle värskuse!

Looduslik. Orgaaniline. Vegan. Julmusevaba.

Toofruit - Seebivaba näopuhastusvaht ananassi ja kookosega kõikidele nahatüüpidele 5+ aastastele kasutamine

Kasutamine: Pese käed. Kanna pumbatäis vahtu kätele ja hõõru seda üle näo ja seejärel loputa veega ja kuivata nägu rätikuga. Peale vahu kasutamist soovitame kasutada TOOFRUIT näokreemi.

Toofruit - Seebivaba näopuhastusvaht ananassi ja kookosega kõikidele nahatüüpidele 5+ aastastele koostisosad

Koostisosad: AQUA ( WATER), COCOS NUCIFERA (COCONUT) WATER*, GLYCERIN, ANANAS SATIVUS (PINEAPPLE) FRUIT WATER*, COCO-GLUCOSIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, POTASSIUM CHLORIDE, GLYCERYL OLEATE, LEVULINIC ACID, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, CITRIC ACID, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FRAGRANCE), SODIUM DEHYDROACETATE, VACCINIUM MYRTILLUS FRUIT/LEAF EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, SACCHARUM OFFICINARIUM (SUGAR CANE) EXTRACT, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL*, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL*, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) FRUIT EXTRACT, CITRUS LIMON FRUIT EXTRACT, ACER SACCHARUM (SUGAR MAPLE) EXTRACT,
* Ingredients from Organic Farming

99,19% of total ingredients are natural
19,84% of total ingredients are from organic farming

Laste näopuhastuse olulisus

Laste näopuhastus on äärmiselt oluline osa nende igapäevasest hügieenirutiinist. Lapse nägu on pidevalt kokkupuutes erinevate keskkonnateguritega, mis võivad nahale koguneda ja põhjustada ummistusi ning ärritust. Seetõttu on oluline kasutada spetsiaalselt lastele mõeldud näopesuvahtusid, mis on õrnad ja ohutud nende õrna nahatüübi jaoks.

Näopesuvaht lastele on spetsiaalselt välja töötatud, et puhastada laste nägu õrnalt ja tõhusalt. Sellel on õrn koostis, mis ei ärrita lapse nahka ega kuivata seda liigselt. Näopesuvaht aitab eemaldada mustust, tolmu, liigset rasu ja muud saasteained, mis võivad koguneda lapse näole päeva jooksul. Lisaks aitab see ka vältida pooride ummistumist, mis võib põhjustada aknet ja teisi nahaprobleeme.

Laste näopuhastus peaks olema osa nende igapäevasest hügieenirutiinist. Soovitatav on pesta laste nägu hommikul ja õhtul enne magamaminekut. Hommikune näopuhastus aitab eemaldada öö jooksul kogunenud mustust ja liigset rasu ning valmistab naha ette eesoleaks päevaks. Õhtune näopuhastus eemaldab päeva jooksul kogunenud saasteained ning aitab hoida nahka puhtana ja tervena.

Lastele mõeldud näopesuvaht sisaldab sageli ka taimseid koostisosi, mis hooldavad ja rahustavad lapse nahka. Näiteks võib leida aloe verat, kookos- või vaarikaseemneõli, mis on tuntud oma rahustavate omaduste poolest ning ennetavad naha kuivamist. Need koostisosad aitavad leevendada nahaärritusi ning hoida naha pehme ja niisutatuna.

Tooted samas kategoorias