Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Toitev kreem beebidele ja lastele 75ml

Viide:8717953117335

Naïf hooldav kreem beebidele ja lastele aitab parandada ja kaitsta tundlikku nahka tänu unikaalsetele aktiivsetele koostisainetele.

Esmaabi kuiva naha ja ekseemi korral.

15,20 € KM-ga


Rohkem infot

Toitev kreem beebidele ja lastele

NAÏF Nurturing Cream 

Naïf hooldav kreem beebidele ja lastele aitab parandada ning kaitsta tundlikku nahka tänu unikaalsetele aktiivsetele koostisainetele. Seda pehmet kreemi võib kasutada tervel kehal ja näol. Kreemi peamised koostisosad on puuvillaseemne õli, magusa mandli õli, avokaadoõli, makadaamiaõli ja kummel.

Naïf hooldav kreem on sügavniisutav,  sisaldab ainult väikeses koguses vett ning rikas erinevate hooldavate õlide poolest.

  • Ei sisalda parabeene või teisi kahjulikke koostisosasid.
  • Esmaabi kuiva naha ja ekseemi korral.
  • Sisaldab toitvaid ja nahka hooldavaid õlisid.

Naïf tooted on dermatoloogiliselt testitud, pH neutraalsed, hüpoallergeensed, säilitusainete vabad.

Ei sisalda PEG, SLS/SLES, fenoksüetanooli, parabeene, mineraalõlisid või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosasid.

Leebed ja spetsiaalselt loodud beebidele ja lastele.

Naïf kasutab ainult väga puhtaid, looduslikke ja hooldavaid koostisosasid, mis sobivad väga tundlikule ja ekseemile kalduvale nahale.

Kasutamine: kanda väike kogus kreemi kehapiirkonda, mis tundub kuiv või kasutada lisaniisutuseks pärast vannitamist. Ideaalne kasutamiseks näol, kehal ja mähkmepiirkonnas, et kaitsta beebi nahka ärrituse eest.

Koostis: Aqua Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Persea Gratissima Oil
Glycerin, Methylpropanediol, Gossypium Oil, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Parfum, Xanthan Gum, Sucrose Laurate, Alcohol, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Citric Acid, Sodium Hydroxide.