Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Clineral - TOPIC kehakreem atoopilisele nahale 200ml

Viide:0697045003877

Õrnatoimeline kehakreem atoopilisele nahale, aitab ennetada naha punetust ja kuivamist. Vähendab sügelust, nahaärritust. Masseeri kehale kuni imendumiseni kaks või rohkem korda päevas, vajadusel suurenda kordade arvu. Eriti soovitatav pärast keha pesemist.

21,86 € KM-ga


Rohkem infot

Clineral - TOPIC kehakreem atoopilisele nahale 200ml

Clineral by AHAVA

Rahustav ja niisutav kehakreem aitab vähendada punasust ja kuivust nahal, vähendab sügelust ja rahustab ärritunud nahka. Väga õrna ja kergelt imenduva tekstuuriga. 

  • Allergiavaba, kliiniliselt testitud
  • Sobib tundlikule nahale
  • Sobiv ka vastsündinutele ja lastele
  • Sünteetiliste lõhnaainetevaba, parabeenivaba, ei sisalda SLS/SLES

Juhend: Kanna nahale kuni täieliku imendumiseni, kaks korda päevas. Kasutustihedust võib suurendada vastavalt vajadusele. 

Koostisosad: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ceteareth-30, Cetearyl Alcohol, Maris Aqua (Dead Sea Water), Propanediol (Corn derived Glycol), Cetyl Alcohol, Silt (Dead Sea Mud), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Zinc Oxide, Triethoxycaprylylsilane, PEG-40 Stearate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Dipotassium Glycyrrhizate, Sorbitan Tristearate, Bisabolol, Allantoin, Hippophae Rhamnoides (Oblipicha) Fruit Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Lactic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil

Kuiv nahk võib olla tõeline peavalu, eriti talvel või külmematel kuudel. Õnneks on olemas spetsiaalselt kuivale nahale mõeldud kehakreemid, mis aitavad niisutada ja toita nahka ning muuta see taas pehmeks ja säravaks. Esimene asi, mida peaksid silmas pidama, on see, et kuivale nahale mõeldud kehakreem peaks olema võimalikult niisutav. Otsi kreemi, mis sisaldab rikkalikke ja niisutavaid koostisosi, nagu sheavõi või kakaovõi. Need looduslikud koostisosad aitavad lukustada niiskust nahka ning muudavad selle pehmeks ja elastseks. Kuivale nahale mõeldud kehakreem peaks sisaldama ka kaitsvaid koostisosi, mis aitavad vältida niiskuse kadu, näiteks glütseriini, mis aitab säilitada naha niiskustaset ning takistab selle kuivamist. Samuti on head kreemid kuivale nahale sellised, mis sisaldavad vitamiine, näiteks nagu E-vitamiin, mis aitab taastada naha loomulikku kaitsebarjääri.
Kui teil on väga kuiv nahk või olete pikalt näiteks soojal maal reisimas, võib olla vajalik kasutada kehakreemi mitu korda päevas. Oluline on jälgida oma naha olukorda ja kohandada kreemi kasutamise sagedust vastavalt vajadusele.

Lähemalt kehakreemidest saad lugeda Kehakreemid artiklist.