I Provenzali - Tahke näokoorija Oliivikivi jahust ja söest, 70g

Tootekood : 8025796011056

Tahke näokoorija 99% koostisosadest on looduslikud või looduslikku päritolu. Rikastatud salvei, aaloe, rohelise tee ja kohvi ekstraktidega. Mehaaniline koorimisefekt aitab eemaldada surnud pinnarakud ja soodustavad rakkude uuenemist. 

6,10 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Kooriv
Omadused: Puhastav
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Sisaldab: Aloe vera
Sisaldab: Roheline tee
Sisaldab: Salvei
Pakend: Plastikuvaba
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu

Rohkem infot -

I Provenzali - Tahke näokoorija Oliivikivi jahust ja söest, 70g

Toodet iseloomustab uuenduslik mehaaniline kooriv toime, mis eemaldab surnud naharakud, aidates aktiivselt kaasa rakkude uuenemisele. Selle salvei, aaloe, rohelise tee ja rohelise kohvi ekstraktidega rikastatud koostis on hoolikalt välja töötatud nii, et see austab naha pH-d, tagades sügavpuhastuse ja nähtavalt paranenud nahatekstuuri. Tundlikul nahal testitud, pakub see tõhusat koorimist, ilma et see kahjustaks õrna nahka. Pakend on valmistatud FSC sertifikaadiga paberist ja on 100% plastikuvaba.

*100% Vegan

I Provenzali - Tahke näokoorija Oliivikivi jahust ja söest kasutamine

Kasutamine: Niisutage tahket näokooriat ja hõõruge õrnalt seda otse näonahale, vältides silma- ja huulekontuuri. Seejärel loputage sooja veega.

I Provenzali - Tahke näokoorija Oliivikivi jahust ja söest koostisosad

Koostisosad: Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Citric Acid, Pumice, Glycine Soja Oil (Glycine Soja (Soybean) Oil), Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Aqua (Water), Carrageenan, Charcoal Powder, Olea Europaea Seed Powder (Olea Europaea (Olive) Seed Powder), Salvia Officinalis Leaf Extract (Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract), Aloe Barbadensis Leaf Extract, Coffea Arabica Seed Extract (Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract), Camellia Sinensis Leaf Extract, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Parfum (Fragrance), Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Miks on näokoorija kasutamine oluline?

Näonaha koorimine on üks oluline osa tavapärasest ilurutiinist. See protseduur aitab eemaldada surnud naharakud ja avada ummistunud poorid, andes nahale värskema ja nooruslikuma välimuse. Näokoorijad sisaldavad tavaliselt looduslikke või looduslikumaid koostisosi nagu puuviljahapped ja ensüümid, mis koorivad õrnalt nahka, jättes selle siledaks ja säravaks.

Näokoorijate regulaarne kasutamine võib aidata ennetada mitmeid nahaprobleeme. Näiteks kui teil on kalduvus aknele või ummistunud pooridele, siis näokoorijad võivad aidata neid probleeme leevendada. Koorimine eemaldab surnud naharakud ja takistab pooride ummistumist, vähendades seeläbi akne teket. Samuti võib see aidata vähendada ka naha pigmentatsiooni.

Näokoorijate kasutamine aitab ka toodetel, mida kasutate nahahoolduse järgmistes etappides, paremini imenduda. Kui nahal on palju surnud naharakke, võivad teie kreemid ja seerumid jääda pinnale ega imenduda korralikult. Koorimine eemaldab need takistused ja võimaldab toodetel tungida sügavamale nahka, et saaksite nende maksimaalset kasu.

Lisaks füüsilisele kasule võib näonaha koorimine olla ka vaimsele tervisele kasulik. See protseduur võib olla lõõgastav ja stressi leevendav. Massaažiliigutused ja lõhnateraapia, mis kaasnevad näokoorijate kasutamisega, võivad aidata teil lõõgastuda ja end hästi tunda. Lisaks sellele võib näonaha koorimine olla ka iseenda eest hoolitsemise rituaal, mis aitab teil endale aega võtta ja enda eest hoolitseda.

Tooted samas kategoorias