Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline näokoorija, 75ml

Viide:8025796008551

  • Puhastab tõhusalt nahka
  • Eemaldab mustuse ja surnud naharakud, seejuures ei kuivata nahka
  • Ideaalne normaalsele ja kombineeritud nahale
  • Dermatoloogiliselt testitud
  • Vegan
6,90 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline näokoorija, 75ml

Rosa Mosqueta – Tšiili metsiku roosi orgaaniline näokoorija on sügavpuhastusvahend siidpehme ja sileda naha saavutamiseks. Sobib ideaalselt normaalsele ja kombineeritud nahale. Koorija on kreemja tekstuuriga ja puhastab tõhusalt nahka. See eemaldab mustuse ja surnud naharakud, seejuures ei kuivata nahka.

Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda SLS, SLES, PEG aineid, mineraalõlisid, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ja parabeene. Kõik pakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja on taaskasutatavad.

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline näokoorija kasutamine

Kasutamine: Kasutage üks kord nädalas. Kandke piisav kogus niiskele nahale ja masseerige. Vältige suu ja silma piirkonda sattumist. Loputage korralikult.

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline näokoorija koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water)Hordeum Vulgare Stem Water [1]Cetyl Alcohol [2]Caprylic/capric Triglyceride [2]Perlite [2]Glyceryl Stearate Citrate [2]Cetearyl Alcohol [2]Butyrospermum Parkii (Shea) Butter [1]Isoamyl Laurate [2]Rosa Moschata (Rosehip) Seed Oil [1]Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder [1]glycine soja oil unsaponifiables [2]Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables [2]Tocopherol [2]Xanthan Gum [2]Citric Acid [2]Triethyl Citrate [2]Cocamidopropyl Hydroxysultaine [2]Perfume (Fragrance) [2]Glyceryl Caprylate [2]Sodium Phytate [2]Sodium Anisate [2]Benzoic AcidSodium Benzoate