Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

D'Difference - 4D Niisutav ja toitev päevakreem 50ml

Viide:4742124007553

Niisutav päevakreem sisaldab unikaalset patenteeritud HYDRESIA® emulsiooni, mis niisutab ja toidab nahka, säilitab elastsust ja tagab kauni jume. Vitamiinide rikas õlide kokteil taastab pehmuse. Siidiproteiinid, Aloe Vera ja Surnumere mineraalid hoiavad niiskuse naha sees ja tagavad naha kaitsevõime suurenemise. Niatsinamiid vähendab tundlikkust ja ebaühtlast tooni.

SELLEL KREEMIL ON NÜÜD OLEMAS PAKENDIRINGLUSESSE SOBIV TÄITEPAKEND!

51,00 € KM-ga


Rohkem infot

4D Niisutav ja toitev päevakreem

D'Difference 4D Moisturizing Day Cream

AJAKIRJA ILUGURU ILUTEEMANT 2020

AJAKIRJA BUDUAAR LEMMIK 2020

AJAKIRJA ANNE&STIIL ILULEMMIK 2015 

Niisutav päevakreem sisaldab unikaalset patenteeritud HYDRESIA® emulsiooni, mis niisutab ja toidab nahka, säilitab elastsust ja tagab kauni jume. Vitamiinide rikas õlide kokteil taastab pehmuse. Siidipeptiidid ja Aloe vera hoiavad niiskuse naha sees ja tagavad naha kaitsevõime suurenemise. Niatsiinamiid vähendab tundlikkust ja ebaühtlast tooni ning kaitseb keskkonna kahjuliku mõju ja ekraanivalguse halva mõju eest. Kreemil on luksuslik, hästi imenduv koostis. Sobib kõikidele nahatüüpidele, ka kuivale ja tundlikule nahale.

See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks

Koostisained on looduslikku päritolu ja VEGAN. Toode EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid ja värvaineid.

4D Niisutav ja toitev päevakreem kasutamine

Kasutamine: Kandke õhuke kreemikiht igal hommikul puhastatud näole ja kaelale, masseerige õrnade liigutustega kuni toode on imendunud. Kreemi võib kasutada eraldi või seerumi peal. See on suurepärane meigialustoode.

Natural Beauty sari

Huumorinoodiga on öeldud, et Natural Beauty sari sobib kõigile – vastsündinutest vanuriteni. Puhta naljana seda võtma ei pea, sest tegelikult nii ongi. D`DIFFERENCE või Domina Elegans kaubamärki kandvad Natural Beauty sarja tooted on mõeldud igale nahatüübile ja vanusele. Need on alguse saanud nö. haiglakreemidest, kus põhirõhk läheb naha loomuliku kaitsevõime taastamisele. Kõik tooted alates naha puhastamiseks vajalikest kuni kreemide ja kehatoodeteni, sisaldavad patenteeritud HYDRESIA® emulsiooni, siidi proteiine, looduslike õlide kokteili ja Surnumere mineraale. Need võimsad koostisosad on kõikide toodete südames ja tagavad 4D toime- niisutamine, toitmine, naha kaitsevõime tugevdamine ja säilitamine. Lisaks nendele suurepärasele omadustele on Natural Beauty sarja tooted kiiresti imenduvad ja maheda lõhnaga. Oleme pannud sellesse sarja Eesti arstide, biokeemikute ja teadlaste armastuse ning suure töö!

See toode on dermatoloogiliselt testitud ja tunnistatud nahka mitte ärritavaks. Koostisained on looduslikku päritolu. EI SISALDA parabeene, silikoone, mineraalõlisid, PEG ühendeid ja värvaineid.

4D Niisutav ja toitev päevakreem koostisosad

Koostis: Aqua, Carthamus Tinctorius (Safflower) Oleosomes*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Xylitylglucoside*, Niacinamide, Olive Oil Glycereth-8 Esters, Anhydroxylitol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Xylitol*, sr-Spider Polypeptide-1,Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Retinyl Palmitate, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Maris Sal, Glycereth-2 Cocoate, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum         

*ECOCERT tunnistusega koostiosa