Pupa - Jumestuskreem "Like a Doll" 30ml

Tootekood : 0

Pupa uue generatsiooni Like a Doll “nude skin” efektiga jumestuskreem. Tänu ülikergele ja vedelale koostisele näeb nahk välja veatu ja särav. Kerge kuni keskmise katvusega. SPF 15. Parabeeni-, alkoholi- ja lõhnaainete vaba. Madal allergiarisk. Dermatoloogiliselt testitud. Ei tekita komedoone.

26,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: alkoholi
Ei sisalda: kunstlikke lõhnaaineid
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Kaitsev
Omadused: Tooniv
Sobivus: Kõikidele nahatüüpidele
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Päiksekaitsefaktor:: SPF 15

Rohkem infot -

Pupa - Jumestuskreem "Like a Doll" 30ml

Like a Doll Fluid

PUPA Like A Doll Perfecting Make-Up Fluid SPF15 on vedel, kerge jumestuskreem, mis annab väga loomuliku tulemuse, sulandudes ideaalselt naha loomuliku tooniga. See on nagu siid näonahal.

Funktsioonid:

  • Sobib kõikidele nahatüüpidele;
  • Ei põhjusta allergiat;
  • Dermatoloogiliselt testitud toode;
  • Ilma parabeenideta;
  • Ei sisalda alkoholi;
  • Ei sisalda aroomi.

Muutke oma näonahk tõeliselt veatuks PUPA Like A Doll Perfecting Make-Up Fluid SPF15 meigipõhjaga!

LIKE A DOLL – vedel jumestuskreem väga õhulise ja loomuliku katvusega. Sobib kõikidele nahatüüpidele. Kas otsid säravat tulemust, mis jätaks meigivaba mulje? Sa ei näe ega tunne seda, aga see on olemas! Like a Doll on Pupa uuenduslik unikaalsete sensoorsete omadustega jumestuskreem, mis avaldab näonaha ilu hetkega, vähendades pigmenti ja luues loomuliku ennenägematu tulemuse. Eksklusiivne, ülikerge ja õhuke tekstuur sulandub suurepäraselt nahaga ning loob kohandatud loomuliku efekti ja jätab näole siidise tunde. Tulemus? Enneolematu: nahk näeb välja loomulik, veatu ja särav. Universaalne ilutoode, mis on saadaval 6 toonis, et sobida kõigi näonaha toonidega: 010 – heledale nahatoonile; 020 – heledale nahatoonile; 030 – keskmiselt heledale nahatoonile; 040 – keskmiselt tumedale nahatoonile; 050 – keskmiselt tumedale nahatoonile; 060 – tumedale nahatoonile. Loomulik katvus. SPF 15. Kaitseb nahka kahjuliku päikesekiirguse eest ja hoiab ära selle enneaegse vananemise. Ei põhjusta allergiat. Dermatoloogiliselt testitud. Ei ole komedogeenne. Lõhnatu. Alkoholivaba.

Pupa - Jumestuskreem "Like a Doll" koostisosad

Koostisosad: CYCLOHEXASILOXANE, ISODODECANE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIMETHICONE, CYCLOPENTASILOXANE, ETHYLENE BRASSYLATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENYL TRIMETHICONE, PEG-10 DIMETHICONE, PROPYLENE CARBONATE, METHICONE, TALC

Tooted samas kategoorias