Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Viimistluspuuder "Bare Focus" 7,8g

Viide: 0

Kerge puuder jumestusele lõpliku viimistluse andmiseks ja värskendamiseks päeva jooksul, jääb nahala nähtamatu. Tulemuseks ühtlane loomulik, matt jume.

7,02 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Wet n Wild - Viimistluspuuder "Bare Focus" 7,8g

BARE FOCUS CLARIFYING FINISHING POWDER

Kerge puuder jumestusele lõpliku viimistluse andmiseks ja värskendamiseks päeva jooksul, jääb nahala nähtamatu. Tulemuseks ühtlane, loomulik, matt jume. Puuder ei määri, kinnitab meigi, et see püsiks kauem ning hoiab naha läikevabana. Sisaldab kollageeni naha nooruslikuse säilitamiseks ning Glütseriini ja E vitamiini, mis aitavad naha kuivuse vastu. Sobib kombineeritud ja rasusele nahatüübile.

Wet n Wild - Viimistluspuuder "Bare Focus" kasutamine

Kasutamine: Kanna puuder meigi peale, kasutades ümarat või kabuki pintslit. Kanna näonahale kihiti soovitud katvuse saavutamiseks.

Wet n Wild - Viimistluspuuder "Bare Focus" koostisosad

Koostisosad: Talk, dimetikoon, trietüülheksanoiin, tsinkstearaat, boornitriid, ränidioksiid, fenoksüetanool, etüülheksüülglütseriin, trietoksükaprülüülsilaan, vesi/vesi, glütseriin, Avena Sativa (kaera) tuumajahu, eukalüpti amamilli vesi, hamamilli vesi, hamamilli leht. Butüleenglükool, pentaerütritüültetra-di-T-butüülhüdroksühüdrotsinnamaat, Chamomilla Recutita (Matricaria) lilleekstrakt, hippophae Rhamnoides'i ekstrakt, melaleuca alternifolia (teepuu) lehtede ekstrakt, kollageenaminohapped, karboomeeria, karboomeer, leukoonhape, leukoon polüsorbaat 20, bensoehape, palmitoüültripeptiid-1, palmitoüültetrapeptiid-7