Pupa - Jumestuskreem "Made to Last" 30ml

Tootekood : 0

Revolutsiooniline jumestuskreem, mis tagab veatu naha terveks päevaks. Värv püsib ühtlane ja muutumatu, on vastupidav niiskusele ja kõrgele temperatuurile. Nahk näib sile, loomulikult matt, ei vaja värskendamist. Katvuse tugevus vastavalt soovile, ei jäta maskitaolist efekti. Õlivaba. SPF 10. Dermatoloogiliselt testitud.

26,95 € (Tax incl.)
Toodet pole laos

Omadused

Ei sisalda: õlisid
Omadused: Värskendav
Omadused: Tooniv
Omadused: Matistav
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Päiksekaitsefaktor:: SPF 10

Rohkem infot -

Pupa - Jumestuskreem "Made to Last" 30ml

Made to Last Foundation

Revolutsiooniline jumestuskreem, mis tagab veatu naha terveks päevaks. Värv püsib ühtlane ja muutumatu, on vastupidav niiskusele ja kõrgele temperatuurile*. Nahk näib sile, loomulikult matt, ei vaja värskendamist. Katvuse tugevus vastavalt soovile, ei jäta maskitaolist efekti. Õlivaba. SPF 10. Dermatoloogiliselt testitud.

Kauapüsiv jumestuskreem tagab täieliku mugavuse kogu päeva jooksul.

Värskendav ja sulav tekstuur on niiskuskindel ja ei allu temperatuuri kõikumistele. Tulemus? Ideaalne matt näonahk hommikust hilisõhtuni. Katvuse intensiivsus: loomulikust keskmiseni.

* Dermatoloogilised kliinilised uuringud 30 naisel. 10 naisel säilis jumestustoote toon pärast temperatuurimuutust ja suuremat niiskust.

Pupa - Jumestuskreem "Made to Last" kasutamine

Enne kasutamist loksutage korralikult. Jagage väike kogus toodet käeseljale, seejärel kandke see näo keskelt väljapoole, segades seda hoolikalt juuksepiirile.

Seejärel hajutage lõuast alla kaela põhjani, et vältida ebaesteetilise värvi erinevusi.

Pupa - Jumestuskreem "Made to Last" koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), DIMETHICONE, TALC, ISODODECANE, NYLON-12, PEG-10 DIMETHICONE, POLYPROPYLENE, ACRYLATES/DIMETHICONE COPOLYMER, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, TITANIUM DIOXIDE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, SODIUM CHLORIDE, HYDROGEN DIMETHICONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, ETHYLENE BRASSYLATE, GLYCERIN, MAGNESIUM SULFATE, MENTHYL LACTATE, SODIUM DEHYDROACETATE, SILICA, ALUMINUM HYDROXIDE, PROPYLENE CARBONATE, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Tooted samas kategoorias