Benecos - Meigipalett "New York", 12g

Tootekood : BEN7336

New York´i miljööst inspireerituna loodud taaskasutatav ja -täidetav peegliga meigipalett. Sisaldab kontuurimispuudrit (3g), särapuudrit (3g) ning 4 lauvärvi (4x1,5g). Sobilik veganitele.  

23,90 € (Tax incl.)

Omadused

Vegan:: Jah
Omadused: Sära/läiget andev
Omadused: Tooniv
Omadused: Matistav
Millisele keha piirkonnale?: Silmad
Millisele keha piirkonnale?: Nägu

Rohkem infot -

Benecos - Meigipalett "New York", 12g

New Yorgi stiilis taaskasutatav meigipalett: Sinu ilu ja keskkonnateadlikkuse parim kaaslane

Kas oled kunagi unistanud New Yorgi särast ja glamuurist oma igapäevases meigirutiinis? Nüüd on see võimalik! Tutvustame unikaalset, New Yorgi miljööst inspireeritud taaskasutatavat ja -täidetavat meigpaletti, mis toob metropoli sädeluse otse sinu käeulatusse.

Paleti sisu: Kõik, mida vajad täiuslikuks meigiks

Meie innovaatiline palett sisaldab:

  • Kontuurimispuudrit (3g) - ideaalne näojoonte rõhutamiseks
  • Särapuudrit (3g) - annab nahale New Yorgi pilvelõhkujate sära
  • 4 lauvärvi (4x1,5g) - inspireeritud linna erinevatest meeleoludest

Kõik need komponendid on hoolikalt valitud, et luua täiuslik meigikomplekt igaks elujuhtumiks, olgu selleks tavaline tööpäev või glamuurne õhtu linnas.

Keskkonnasõbralik ja veganitele sobiv

Meie palett pole mitte ainult stiilne, vaid ka keskkonnasõbralik. See on loodud taaskasutatavast materjalist ja on täielikult uuesti täidetav. Lisaks on kõik koostisosad 100% veganisõbralikud, mis tähendab, et saad nautida oma meiki puhta südametunnistusega.

Kohandatav ja uuendatav

Elu New Yorgis on pidevas muutumises ja nii ka meie palett! Saad seda ikka ja jälle täita uusimate trendide ja värvidega Benecos tootevalikus olevate täidistoodetega. Kokku mahub karpi 12g tooteid, mis võimaldab sul luua just enda maitsele ja stiilile vastava meigipaleti.

Kuidas luua täiuslik meik meie paletiga?

  1. Alusta silmadega: Kasuta nelja lauvärviga, et luua pilkupüüdev silmameik. Kombineeri heledamaid ja tumedamaid toone, et saavutada sügavus ja dimensioon.
  2. Rõhuta näojooni: Kasuta kontuurimispuudrit, et anda oma näole skulpturaalne ilme, just nagu New Yorgi arhitektuur.
  3. Lisa sädelus: Lõpeta oma meik särapuudriga, mis annab nahale terve ja kiirgava välimuse, nagu oleksid just astunud välja Broadway lavalt.

Kellele see palett sobib?

Meie New Yorgi stiilis palett on ideaalne:

  • Naistele, kes soovivad oma meigikotti täiendada mitmekülgse ja stiilse tootega
  • Keskkonnateadlikele tarbijatele, kes väärtustavad jätkusuutlikke ja taaskasutatavaid tooteid
  • Nii algajatele kui ka igapäevastele meigikasutajatele, kes otsivad lihtsat, kuid mitmekülgset lahendust meigipaleti näol

Miks valida just see palett?

  • Taaskasutatav ja uuesti täidetav: Vähenda jäätmeid ja kohanda oma paletti vastavalt oma vajadustele
  • Veganisõbralik: Naudi kõrgekvaliteedilist meiki ilma loomkatsetusteta
  • Mitmekülgne: Kõik, mida vajad täiuslikuks meigiks, ühes kompaktses paketis
  • New Yorgi inspiratsioon: Too metropoli glamuur oma igapäevasesse meigirutiini

Ära lase sel võimalusel käest libiseda! Hangi endale New Yorgi stiilis taaskasutatav meigipalett ja muuda oma meigirutiin sama põnevaks ja dünaamiliseks nagu New York ise!

Benecos - Meigipalett "New York" koostisosad

Kontuurimispuuder "Ash Contour": Zeolite, Zea Mays Starch*, Mica, Silica, Magnesium Stearate, Glyceryl Caprylate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Octyldodecanol, Pentylene Glycol, Lecithin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77007 (Ultramarines).

Särapuuder "Shooting Star": Mica, Zea Mays Starch*, Ricinus Communis Seed Oil*, Octyldodecanol, Glyceryl Caprylate, Zinc Stearate, Pentylene Glycol, Parfum**, Magnolia Officinalis Bark Extract, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide).

Lauvärv "Pearl Onyx": Mica, Zea Mays Starch*, Octyldodecanol, Zinc Stearate, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Magnolia Officinalis Bark Extract, [+/-(may contain) CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 7700 (Ultramarines)].

Lauvärv "Matte Plum": Mica, Zea Mays Starch*, Octyldodecanol, Zinc Stearate, Silica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Magnolia Officinalis Bark Extract, [+/-(may contain) CI 77742 (Manganese Violet), CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 7700 (Ultramarines)].

Lauvärv "Ballerina Glam": Mica, Zea Mays Starch*, Silica, Octyldodecanol, Zinc Stearate, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Lecithin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Magnesium Stearate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77742 (Manganese Violet), CI 77007 (Ultramarines) CI 77491 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides).

Lauvärv "Whipped Cream": Mica, Zea Mays Starch*, Silica, Octyldodecanol, Zinc Stearate, Glyceryl Caprylate, Pentylene Glycol, Lecithin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Persea Gratissima Oil*, Magnesium Stearate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides).

*sertifitseeritud mahepõllundusest

**looduslik lõhn

Valmistatud Itaalias.

Tooted samas kategoorias