Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Wet n Wild - Toonitud niisutaja Bare Focus 27ml

Viide: Fair 4060 77802140609

Tooniv ja niisutav Bare Focus kreem niisutab teie näonahka ning katab samal ajal naha võimalikud puudused. Toode sisaldab hüaluroonhapet ja vegan skvalaani-see on kui üheotsapilet niisutatud täiusliku nahani. 

10,07 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Wet n Wild - Toonitud niisutaja Bare Focus 27ml

BARE FOCUS TINTED HYDRATOR TINTED SKIN VEIL

Kerge tooni andev niisutaja. Täiustab nahka õhulise kuni keskmise katvusega, aidates nahal hoida loomulikku tugevat niisutust. Toode sisaldab hüaluroonhapet ja vegan skvalaani - see on kui üheotsapilet niisutatud täiusliku nahani. Kaks-ühes imevahend, mida kasutades niisutad nahka ja ühtlustad jume, andes nahale loomuliku veatu kuma. Kui see ei ole iluunistuse täitumine, siis mis on! Rohkem kui 40 aastat pakub Wet'n Wild trendiloovaid ja kõikehõlmavaid uuendusi jumestamiseks, olles usalduväärne iluekspert Teie eelarvele liiga tegemata. Julgetest ja säravatest toonidest neutraalste nüanssideni, hellitame teid laia valikuga toodetest, seades lõpptulemusele jumestuses kuldse standardi. Ole julge ja lase loovusel lennata! Parabeenivaba, vegan. 

Wet n Wild - Toonitud niisutaja Bare Focus kasutamine

Kasutamine: Hajuta ja kujunda soovitud katvus säravaks täiuslikuks tulemuseks. Leia sobiv toon valikust, et saavutada taevalik jume.

Wet n Wild - Toonitud niisutaja Bare Focus koostisosad

Koostisosad: WATER/EAU, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, LAURYL PEG-10 TRIS(TRIMETHYLSILOXY)SILYLETHYL DIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER, SQUALANE, SODIUM HYALURONATE, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, [+/- (MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR): TITANIUM DIOXIDE/CI 77891, IRON OXIDES/CI 77491, CI 77492, CI 77499]. [2007-3]