Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Mavala - Näopuhastusvaht Pore Detox 50ml

Viide:7618900542501

Vaid üks vajutus pumbale ja see mitsellaarne vedelik muutub kergeks vahuks, mis eemaldab meigi, mürkained, ebapuhtused.
13,17 € KM-ga


Rohkem infot

Mavala - Näopuhastusvaht Pore Detox 

 Selle füsioloogiline pH (neutraalne nahale), seebi- ja parabeenivaba, rikkalikult puhastavat nõiapuud sisaldav koostis avab ummistunud poorid ilma nahka kuivatamata. Nahk jääb puhas ja värske. Naha tekstuur on
siledam. Jume saab tagasi oma ilusa sära.

Mavala - Näopuhastusvaht Pore Detox kasutamine


Kasutamine: kanna õhtul ja hommikul märjale näole. Loputa külma veega, et suurendada pinguldavat efekti.
Ilunõuanne: ühest pumbavajutusest piisab kogu näole
Kas teadsid? Niiskusvaene ja/või tundlik nahk ei ole täpselt öeldes nahatüübid, vaid naha seisundid, sageli ajutised. On võimalik, et nahk on korraga niiskusvaene ja rasune või tundlik kuiv, rasune või kombineeritud. Oluline on kohandada ilurutiin vastavalt oma nahatüübile, samuti nendele ajutistele seisunditele.

Mavala - Näopuhastusvaht Pore Detox koostis


Water (Aqua), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, PEG-40 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Alcohol Denat., Decyl Glucoside, 1,2-Hexanediol, Sodium Coceth Sulfate, Alcohol, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Epilobium Fleischeri Extract, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugarcane) Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Fragrance (Parfum), Sodium Benzoate, Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140).

Mavala - Näopuhastusvaht Pore Detox tekstuur

Kerge õhulise koostisega vaht

MAVALA SWISS I SKIN SOLUTION 3 PÕHILIST PRINTSIIPI

  1. IGAS KOOSTISES: ALPI TAIMSETE AARETE KONTSENTRAAT Šveitsi loodus on rikas, metsik ja hästi säilinud ning on MAVALA laboreid inspireerinud üle poole sajandi. Just nendes mägedes, äärmuslikes ilmastikutingimustes, kasvavad ülimalt vastupidavad taimed ja lilled, milles tänu kõrguse fenomenile on ohtralt erilisi aktiivaineid. Kõikides SWISS I SKIN SOLUTION toodetes on kaks Šveitsi mägedest pärit aaret – kassinaeris ja Alpide puhas vesi – kombineerituna Šveitsi taimsete koostisosadega iga spetsiifilise nahaprobleemi jaoks.
  2. NÕUDLIK TÕHUSUS, KOMPROMITEERIVA TOLERANTSITA Põhjalikkus, eetikatunne ja kirg on juhtinud MAVALA laboreid iga toote loomisel enam kui poole sajandi jooksul. Isegi täna, oma näohooldussarja jaoks, seab MAVALA koostisele kompromissitult ranged nõudmised: efektiivsus ja talutavus on kliiniliselt tõestatud sõltumatute dermatoloogide ja oftalmoloogide järelvalve all ning kinnituse saanud rühma erapooletute naiste enesehindamise testidega. Swiss Skin Solution tooted ei sisalda ftalaate, naatriumlaureaat sulfaati, mineraalõli
  3. EKSKLUSIIVSED MULTISENSOORSED TEKSTUURID Mitsellaarvesi mägedest, Micro-Mist Alpidest, Multi-Moisturising Featherlike Cream, Vitalizing Healthy Glow Serum, „Baby Skin“ Radiance Sleeping Mask...Erilist tähelepanu on pööratud õrna ja üllatava tekstuuri loomisele, mis hajub nahal ja pakub meeldivat sensoorset kogemust. Dermatoloogid on tõestanud, et meeldiv tekstuur õhutab regulaarset kasutamist, mis aitab kaasa tõhusale toimele ja nähtavate tulemuste saavutamisele nahal. Osa SWISS I SKIN SOLUTION toodetest on tehtud ilma lõhaaineteta. Nendele toodetele, mis sisaldavad mingil määral lõhnaaineid on MAVALA laborid arendanud eksklusiivse õrna roosi ja värske lume hõngulise lõhna. Vaimustav teekond Šveitsi mägede südamesse.