Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Aleppo seep 30%, 200g

Viide:SAP1810

Autentse Süüria retsepti järgi oliivi- ja loorberiõlist valmistatud seebile pole lisatud kunstlikke parfüüme ega värvaineid. Sobib kasutamiseks raseerimisel, psoriaasi, akne, dermatiidi ja ekseemide korral, samuti intiimseebina. 

11,15 € KM-ga

Seda toodet ei ole enam laos

Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Aleppo seep 30%, 200g

Aleppo seep on traditsiooniline idamaine seep, pärit Süüria linnast Aleppo. Aleppo seep on traditsiooniline seep, mida on Lähis-Idas kasutatud sajandeid. See on tuntud oma looduslike ja biolagunevate omaduste poolest, mis teeb sellest keskkonnasõbraliku valiku neile, kes on teadlikud oma mõjust planeedile. Erinevalt paljudest kaubanduslikest seebidest ei sisalda Aleppo seep sünteetilisi koostisosi ega karme kemikaale, mis võivad olla nahale või keskkonnale kahjulikud. Seetõttu on see populaarne valik tundliku naha või allergiatega inimeste seas.

Aleppo seebis oleva loorberiõli kogus võib varieeruda ning see mõjutab seebi kvaliteeti ja väärtust. Loorberiõli saadakse loorberipuu marjadest ja see on tuntud oma antibakteriaalsete ja seenevastaste omaduste poolest. Samuti lisab see seebile ainulaadse lõhna. Mida suurem on loorberiõli osakaal Aleppo seebis, seda väärtuslikumaks seda peetakse. Seepi, milles on 30% loorberiõli, peetakse kvaliteetseks ja seda otsivad sageli need, kes hindavad selle koostisosa eeliseid. Peale valmistamist seep kuivab 12 kuud. Pruunikaspunane värv tuleb seebi oksüdeerumisest õhu käes ja on tõendiks selle heast kvaliteedist.

100% naturaalne, 100% biolagunev. Aleppo seebi ühtki koostisosa pole testitud loomadel. See on oluline paljude inimeste jaoks, kes eelistavad kasutada tooteid, mis on julmusevabad. Valides Aleppo seebi, võivad tarbijad olla kindlad, et nende seebi tootmisel ei ole loomi kahjustatud.

Autentse Süüria retsepti järgi oliivi- ja loorberiõlist valmistatud seebile pole lisatud kunstlikke parfüüme ega värvaineid. Sobib kasutamiseks raseerimisel, psoriaasi, akne, dermatiidi ja ekseemide korral, samuti intiimseebina. Aleppo seep on sobilik igale nahatüübile ning sobib oma õrna koostise tõttu ka lastele.

Aleppo seebi üks tähelepanuväärsemaid omadusi on selle võime võidelda akne ja muude nahaprobleemide vastu. Selle looduslikud koostisosad teevad imet naha puhastamisel, aidates samal ajal ennetada ja leevendada aknet ning teisi nahaprobleeme. Aleppo seebis sisalduvas loorberiõlis on võimsad antibakteriaalsed omadused, mis hävitavad aknet põhjustavaid baktereid, samal ajal kui oliiviõli toidab ja niisutab nahka, ilma poore ummistamata.

Sapone di un Tempo - Aleppo seep 70% kasutamine

Aleppo seebi kasutamine on nii lihtne kui võimalik. Kõigepealt niisuta oma käed ja seep sooja veega. Seejärel vahusta seepi oma kätes, kuni tekib rikkalik, kreemjas vaht. Masseerige see vaht õrnalt oma näole või kehale, hoolitsedes selle eest, et kõik soovitud piirkonnad oleksid kaetud. Laske seebil paar minutit nahal mõjuda, et selle toitvad koostisosad saaksid oma võlu avaldada. Lõpuks loputage hoolikalt maha sooja veega. 

Sapone di un Tempo - Aleppo seep 30% koostisosad

Koostis: oliiviõli, loorberiõli, vesi, seebikivi.