Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline puhastusgeel, 150ml

Viide:8025796008308

  • Sobib ideaalselt normaalsele ja kombineeritud nahale.
  • Puhastab nahka põhjalikult
  • Dermatoloogiliselt testitud
  • Vegan
6,90 € KM-ga


Rohkem infot

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline puhastusgeel, 150ml

Rosa Mosqueta – Tšiili metsiku roosi orgaaniline puhastusgeel sisaldab valitud taimeekstrakte, millel on puhastavad ja kokkutõmbavad omadused mustuse eemaldamiseks ning naha põhjalikuks puhastamiseks, et ära hoida hilisemat mustuse teket. Sobib ideaalselt normaalsele ja kombineeritud nahale.

Dermatoloogiliselt testitud. Ei sisalda SLS, SLES, PEG aineid, mineraalõlisid, kunstlikke lõhna- ja värvaineid ja parabeene. Kõik pakendid on valmistatud taaskasutatud materjalidest ja on taaskasutatavad.

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline puhastusgeel kasutamine

Kasutamine: Kandke niiskele nahale väike kogus geeli ja puhastage masseerides nägu, pöörates erilist tähelepanu T-tsooni alale (otsmik, nina ja lõug). Loputage korralikult nägu puhtaks.

I Provenzali - Rosa Mosqueta orgaaniline puhastusgeel kasutamine

Koostisosad: Aqua (Water)Hordeum Vulgare Stem Water [1]Propanediol [2]Coco Glucoside [2]Xanthan Gum [2]Rosa Moschata Leaf Extract [2]Chamomille Recutita (Matricaria) Flower Extract [2]Glycerin [2]Sodium Cocoyl Glutamate [2]Cocamidopropyl Hydroxysultaine [2]Citric Acid [2]Perfume (Fragrance) [2]Sodium Phytate [2]Sodium Anisate [2]Phenethyl AlcoholPotassium SorbateSodium Benzoate