Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Aroma Labora - Mitsellaar näopesugeel Skin Defence, 150ml

Viide:3800013529294

Aroma Labora Skin Defense mitsellaarpesugeel pakub näonahale igapäevast hooldust, puhastades ja eemaldades õrnalt meigi, liigse rasu ja mustuse. 95% loodusliku päritolu koostisosadest valmistatud näopesugeel on rikastatud hüaluroonhappe, rohelise tee ekstrakti ja D-panthenooliga, mis niisutavad, rahustavad ja pehmendavad nahka.

4,05 € KM-ga


Rohkem infot

Aroma Labora - Mitsellaar näopesugeel Skin Defence, 150ml

Skin Defence

Aroma Labora Skin Defense mitsellaarpesugeel pakub näonahale igapäevast hooldust, puhastades ja eemaldades õrnalt meigi, liigse rasu ja mustuse. 95% loodusliku päritolu koostisosadest valmistatud näopesugeel on rikastatud hüaluroonhappe, rohelise tee ekstrakti ja D-panthenooliga, mis niisutavad, rahustavad ja pehmendavad nahka. Nahk on pärast pesemist puhas, sile ja värske. Ei sisalda alkoholi ega värvaineid. Sobib tundlikule nahale ja veganitele.

Aroma Labora - Mitsellaar näopesugeel Skin Defence koostisosad

Koostisosad: aqua, sodium laureth sulfate, decyl glucoside, sodium chloride, sodium cocoamphoacetate, glycerin, peg-90 glyceril isostearate, lauret-2, parfum, citric acid, panthenol, c12-13 alkyl lactate, peg-8, camellia sinensis leaf extract, sodium hyaluronate, tetrasodium glutamate diacetate, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid