Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

La Cure Beauté - Õrn puhastusvaht 160ml

Viide:3556500099015

Õrnatoimeline puhastusvaht eemaldab nahalt hetkega nii meigijäägid kui kõik ebapuhtused. Sisaldab fermenteeritud pärmi ja oliiviõli, mis puhastavad nahapoore säilitades naha pehmuse, elastsuse ja sära. Prantsuse Püreneedest, Salies-de-Béarn`ist pärit termaalvees on 26 nahka niisutavat ja heaolutunnet andvat mineraali.

15,15 € KM-ga


Rohkem infot

La Cure Beauté - Õrn puhastusvaht 160ml

Õrnatoimeline puhastusvaht eemaldab nahalt hetkega nii meigijäägid kui kõik ebapuhtused. Sisaldab fermenteeritud pärmi ja oliiviõli, mis puhastavad nahapoore säilitades naha pehmuse, elastsuse ja sära. Prantsuse Püreneedest, Salies-de-Béarn`ist pärit termaalvees on 26 nahka niisutavat ja heaolutunnet andvat mineraali. Vahu koostisosadest 98,8% on looduslikud. Dermatoloogiliselt testitud toode on veganisõbralik.

La Cure Beauté - Õrn puhastusvaht kasutamine

Kasutamine: Enne tarvitamist raputa pudelit. Tasakaalus naha heaks kanna hommikuti ja/või õhtuti väike kogus vahtu niiskele nahale, masseeri õrnade ringjate liigutustega üle kogu näo ja loputa.

La Cure Beauté - Õrn puhastusvaht koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water) Glycerin Sodium Cocoyl Glutamate Saccharomyces Lysate Extract Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables Hydrogenated Ethylhexyl Olivate Betaine Caprylyl/Capryl Glucoside Glyceryl Stearate Cetearyl Alcohol Cetyl Palmitate Ceteareth-20 Ceteareth-12 Cetearyl Isononanoate Benzoic Acid Hydroxyacetophenone Phenoxyethanol Parfum (Fragrance).