Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Sapone di un Tempo - Rosmariini lillevesi, 100ml

Viide:SAP2527

Rosmariini lillevesi on saadud  orgaaniliste rosmariini taimede ja õite destilleerimisel. Antud lillevesi on kampri- ja eukalüptirikas – aitab nahka puhastada, värskendada ja ergutada. Sobib veganitele.

6,05 € KM-ga


Rohkem infot

Sapone di un Tempo - Rosmariini lillevesi, 100ml

Rosmariini lillevesi on saadud orgaaniliste rosmariini taimede ja õite destilleerimisel. Antud lillevesi on kampri- ja eukalüptirikas – aitab nahka puhastada, värskendada ja ergutada. Sobib veganitele.

Rosmariini lillevesi, tuntud ka kui hüdrosool, on looduslik toode, mis saadakse orgaaniliste rosmariinitaimede ja -õite destilleerimisel. See protsess hõlmab eeterlike õlide ja muude kasulike omaduste ekstraheerimist taimematerjalist, mille tulemuseks on aromaatne ja tugev õievesi. Orgaanilise rosmariini kasutamine tagab, et õievesi ei sisalda kahjulikke kemikaale ega pestitsiide, mistõttu on see ohutu valik nahahoolduseks.

Üks peamisi rosmariini lillevee eeliseid on selle kampri- ja eukalüptirikas koostis. Nende looduslike ühendite puhastavad, värskendavad ja ergutavad omadused on tõestatud, mistõttu on need ideaalsed nahahoolduseks. Nahale kandes aitab rosmariini lillevesi eemaldada mustusi, vabastada poorid ja tasakaalustada rasueritust. See muudab selle eriti kasulikuks rasusele või aknele kalduvale nahale.

Lisaks puhastavatele omadustele on rosmariini lillevesi tuntud ka selle poolest, et see värskendab ja ergutab nahka. Selle jahutav tunne aitab leevendada ärritust ja punetust, mistõttu on see suurepärane valik tundliku nahaga inimestele. Lisaks sellele võib rosmariini lillevee ergutav aroom ergutada meeli ja edendada heaolutunnet.

Veel üks oluline aspekt rosmariini lillevee puhul on see, et see sobib veganitele. Vegan-sõbraliku tootena ei sisalda see ühtegi loomset päritolu koostisosa ega kõrvalsaadust. See teeb sellest julmusevaba valiku neile, kes järgivad vegan eluviisi või eelistavad kasutada tooteid, mis on eetiliselt toodetud.

Et lisada rosmariini lillevesi oma nahahooldusrutiini, võid seda kasutada näotoonikuna või pihustada otse näonahale. Lihtsalt pihustage seda pärast puhastamist oma näole. Teise võimalusena võite leotada vatipatja rosmariinililleveega ja kanda seda nahale rahustava kompressina. Selle õrnad, kuid tõhusad omadused muudavad selle sobivaks igapäevaseks kasutamiseks.

Mis on lillevesi ehk hüdrosool? 

Hüdrosool ehk lillevesi on aromaatne vesi, mis jääb järgi pärast eeterliku õli ekstraheerimist vee või auru destillatsiooni läbi. Hüdrosoolid on veeslahustuvad, palju õrnemad kui eeterlikud õlid ning neid võib kanda otse nahale. Neid saab toota taime õitest, ürtidest, okastest, lehtedest, puust, koorest ja seemnetest. Seetõttu on õige nimetus "hüdrosool" kuid rahvasuus on levinud ilus termin "lillevesi". Ehtne hüdrosool ei sisalda alkoholi ega sünteetilisi essentse. Ilma öko-sertifikaadita lilleveed on sageli tehtud hoopis sünteetilistest aroomainetest, seetõttu tuleks alati tutuvuda ostetava toote koostisega. Samuti ei ole õiged lilleveed need mida valmistades kasutatakse alkoholi. Õige hüdrosool valmistatakse vaid taimeosadest ja veest. Ainult sellisel juhul on temas olemas sügavpuhastavad, põletikku leevendavad ja toniseerivad omadused. 

Sapone di un Tempo - Rosmariini lillevesi koostisosad

Koostisosad: Rosmarinus Officinalis Flower/Leaf/Stem Water, Potassium Sorbate,  Sodium Benzoate, Linalool.

Kasutamine: pihustada kas otse näonahale või vatipadjakesele.

Valmistatud Itaalias.