Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

FaceD - Näoseerum elastiini ja kollageeniga 30ml

Viide:8057741880998

Seerumi kontsentreeritud aktiivained elastiin ja kollageen taastavad nahajume ühtlase tooni ja pinguldavad nahka. Elastiin (1,5%) aitab nahakoel taastada oma kuju, nahk saavutab parema toonuse ja elastsuse. Mereline kollageen (1%) muudab nahakoe tihedamaks, tõstab naha niisutatust ja annab nahale parema toonuse. 

30,40 € KM-ga


Rohkem infot

FaceD - Näoseerum elastiini ja kollageeniga 30ml

FaceD PURE LIFT ELASTIN & COLLAGEN   

Seerumi kontsentreeritud aktiivained elastiin ja kollageen taastavad nahajume ühtlase tooni ja pinguldavad nahka. Elastiin (1,5%) aitab nahakoel taastada oma kuju, nahk saavutab parema toonuse ja elastsuse. Mereline kollageen (1%) muudab nahakoe tihedamaks, tõstab naha niisutatust  (suurendab rakkude turgorit) ja annab nahale parema toonuse. Nahk muutub kasutamisel kohe elastsemaks ja pinguldatumaks. Pikemal kasutamisel pinguldub näokontuur,  uueneb naha maatriks, väheneb kortsude teke ja ennetatakse uute teket.

Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud, sh. tundlikul nahal. Ei sisalda parabeene, alkoholi, ftalaate, sulfaate, silikoone, vaseliini, värv- ega lõhnaaineid. On veganisõbralik.

FaceD - Näoseerum elastiini ja kollageeniga kasutamine

Kasutamine: Enne tarvitamist raputa pudelit, kanna puhtale nahale 3-5 tilka hommikul ja õhtul, masseeri õrnade ringjate liigutustega suunaga näo keskelt väljapoole ja kaelal alt üles. Võid segada 3-5 tilka oma näo- või jumestuskreemi (päikesekaitsetootesse) suurendamaks selle niisutavat toimet. Ole teadlik: seerum on ainult välispidiseks kasutamiseks, ära kanna seda vigastatud või ärritunud nahale.

FaceD - Näoseerum elastiini ja kollageeniga koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER), PENTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED ELASTIN, SOLUBLE COLLAGEN, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYALURONATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM GLUCONATE, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Kõik, mida peate teadma näoseerumitest

Näoseerumid on muutunud üha populaarsemaks osaks igapäevasest nahahooldusrutiinist. Need tooted, mis on laetud aktiivsete koostisosadega, võivad pakkuda nahale täiustatud hooldust ja aidata lahendada erinevaid nahaprobleeme. Üks selline populaarne näoseerumi variant on kollageeniga rikastatud seerum, mis on tuntud oma vananemisvastaste omaduste poolest. Käesolevas artiklis käsitleme põhjalikult näoseerumite kasutamist, nende eeliseid ning parimaid näpunäiteid seerumite valimiseks ja kasutamiseks.

Näoseerumite eelised

Näoseerumid on loodud lahendama spetsiifilisi nahaprobleeme ning pakkuma tõhusat ja kontsentreeritud hooldust. Need tooted sisaldavad rohkem aktiivseid koostisosi kui tavalised näokreemid ning nende koostis on tihti kergem ja kiiremini imenduv. Seerumid võivad aidata niisutada nahka, parandada naha elastsust ja toonust ning vähendada vananemisilminguid nagu kortsud ja peened jooned.

Näoseerumite eeliseks on ka nende kõrge kontsentratsioon aktiivseid koostisosi. Seerumid võivad sisaldada erinevaid aineid nagu antioksüdandid, peptiidid, hüaluroonhape, retinool ja taimsed ühendid, mis kõik aitavad nahka noorendada ja parandada. Seerumite kasutamine võib anda nahale täiendavaid eeliseid, eriti kui neid kasutatakse koos sobiva näokreemiga.

Näoseerumite kasutamine

Näoseerumite kasutamine on suhteliselt lihtne, kuid on mõned olulised aspektid, mida peaksite arvestama. Esimene samm on nahk puhastada ja toniseerida, et tagada optimaalne seerumi imendumine. Seejärel kantakse seerum nahale enne näokreemi.

Seerumi kandmisel nahale võite kasutada sõrmi või näpuotsa. Kandke seerumit nahale õrnade patsutavate liigutustega, et vältida toote raiskamist. Seejärel masseerige seerum õrnalt nahka, et tagada selle parem imendumine. Silmaümbruse piirkonnas võib kasutada väiksemat kogust seerumit.

Parima tulemuse saavutamiseks soovitatakse seerumit kasutada kaks korda päevas - hommikul ja õhtul. Seerumit tuleks kasutada enne näokreemi, et tagada aktiivainete parem imendumine nahka. Samuti võite kasutada erinevaid seerumeid hommikul ja õhtul, olenevalt naha vajadustest.

Kollageeniga rikastatud näoseerumid

Üks populaarne näoseerumi variant on kollageeniga rikastatud seerum, mis on tuntud oma vananemisvastaste omaduste poolest. Kollageen on oluline valk, mis aitab hoida naha elastsust ja pinguldatust. Kollageeniga rikastatud seerumid võivad aidata vähendada kortsude ja peente joonte ilmingut ning parandada naha üldist seisukorda.

Kollageeniga rikastatud seerumite kasutamine võib anda nahale täiendavaid eeliseid. Need seerumid võivad aidata suurendada naha elastsust, pinguldada nahka ning parandada naha toonust ja tekstuuri. Kollageeniga rikastatud seerumid võivad olla eriti kasulikud küpsema nahaga inimestele, kellel on vananemisilmingud ja elastsuse kaotus.

Näoseerumi valimine

Näoseerumi valimisel on oluline arvestada oma naha vajadustega ning valida toode, mis vastab nendele vajadustele. Näiteks kui teil on kuiv nahk, võite eelistada niisutavat seerumit, mis sisaldab hüaluroonhapet. Kui soovite võidelda vananemisilmingutega, võite valida seerumi, mis sisaldab retinooli või antioksüdante.

Lisaks peaksite näoseerumi valimisel jälgima toodete koostist ja kontsentratsiooni. Veenduge, et seerum sisaldab piisavas koguses aktiivseid koostisosi ning ei sisalda allergiaid tekitavaid aineid. Samuti on oluline valida seerum, mis sobib teie naha tüübile ja seisundile.

Parimad näpunäited näoseerumi kasutamiseks

Siin on mõned parimad näpunäited näoseerumi kasutamiseks:

  1. Puhastage ja toniseerige nahk enne seerumi kasutamist, et tagada selle parem imendumine.
  2. Kandke seerumit nahale enne näokreemi, et tagada aktiivainete parem imendumine.
  3. Masseerige seerum õrnalt nahka, et tagada selle parem imendumine.
  4. Kasutage seerumit kaks korda päevas - hommikul ja õhtul.
  5. Valige seerum, mis vastab teie naha vajadustele ja seisundile.
  6. Järgige tootja juhiseid seerumi kasutamiseks ja säilitamiseks.
  7. Kombineerige seerum sobiva näokreemiga, et saavutada maksimaalne tulemus.
  8. Jälgige oma naha reaktsiooni seerumile ja vajadusel konsulteerige dermatoloogiga.
  9. Hoidke seerumit pimedas ja jahedas kohas, et säilitada selle kvaliteet ja efektiivsus.
  10. Olge kannatlikud - näoseerumi tulemused võivad aja jooksul ilmneda ja paraneda.

Näoseerumid võivad olla suurepärased lisandid igapäevasele nahahooldusrutiinile. Need võivad aidata parandada naha seisundit, võidelda vananemisilmingutega ja anda nahale lisaniisutust. Valige endale sobiv näoseerum ja kasutage seda regulaarselt, et saavutada parimad tulemused. Ärge unustage ka järgida parimaid näpunäiteid seerumi kasutamiseks ja pidage meeles, et nahahooldus on pikaajaline protsess, mis nõuab kannatlikkust ja järjepidevust.

Kokkuvõtvalt, näoseerumid on tõhusad nahahooldustooted, mis pakuvad kontsentreeritud hooldust ja aktiivseid koostisosi. Seerumid võivad aidata niisutada nahka, parandada naha toonust ja elastsust ning vähendada vananemisilminguid. Valige endale sobiv näoseerum, kasutage seda regulaarselt ja järgige parimaid näpunäiteid seerumi kasutamiseks. Nii saate nautida tervislikumat ja kaunimat nahka.