Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

Teaology - Nahka noorendav näoseerum 15ml

Viide:8050148505266

100% looduslik seerum sisaldab Bakuchiol`i, võimast vananemisvastast toimeainet, mis pärineb Ayurveda Babchi taimest. See on kliiniliselt tõestatud looduslik alternatiiv retinoolile, et vähendada miimikajoonte-kortsude teket.

24,35 € KM-ga


Rohkem infot

Teaology - Nahka noorendav näoseerum 15ml

Bakuchiol Infusion

100% looduslik seerum sisaldab Bakuchiol`i, võimast vananemisvastast toimeainet, mis pärineb Ayurveda Babchi taimest. See on kliiniliselt tõestatud looduslik alternatiiv retinoolile, et vähendada miimikajoonte-kortsude teket. Seda kerget õli on rikastatud valge teega, et veelgi tõhusamalt taandada vananemismärke ja siluda nahka. Ideaalne normaalsele ja kuivale nahale. Parandab jumet ja leevendab hüperpigmentatsiooni.

Teaology - Nahka noorendav näoseerum kasutamine

Kasutamine: Kanna mõni tilk seerumit näole, kaelale ja dekolteele ning imenda õrnalt sõrmedega tupsutades. Kasuta hommikul ja õhtul kas iseseisvana, segatuna mõne teise seerumi-kreemiga või enne oma igapäevast kreemi.

Teaology - Nahka noorendav näoseerum koostisosad

Koostisosad: COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, HEXYL LAURATE, BAKUCHIOL, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, CAMELLIA SINENSIS SEED OIL, TOCOPHEROL, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT( WHITE TEA), BETA-SITOSTEROL, SQUALENE.