Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

La Cure Beauté - Termaalvesi näole ja kehale 120ml

Viide:3556500099169

Termaalvee, roosi aroomi ja kookose ekstraktiga niisutav vesi annab Su näole ja kehale kogu päeva kestva värskuse. Salies-de-Béarni termaalvesi  sisaldab 26 mikroelementi ja katab naha kerge roosilõhnalise udulooriga, lukustab nahasse niiskuse ja ennetab kuivuse teket. 

13,12 € KM-ga


Rohkem infot

La Cure Beauté - Termaalvesi näole ja kehale 120ml

Hydra-Energizing Thermal Mist for Face&Body

Termaalvee, roosi aroomi ja kookose ekstraktiga niisutav vesi annab Su näole ja kehale kogu päeva kestva värskuse. Salies-de-Béarni termaalvesi  sisaldab 26 mikroelementi ja katab naha kerge roosilõhnalise udulooriga, lukustab nahasse niiskuse ja ennetab kuivuse teket. 93.1% looduslikke koostisaineid sisaldav vesi tugevdab ja tasakaalustab naha loomulikku kaitsebarjääri. Kookose ekstrakt annab nahale pehme ja sileda välimuse. Veganisõbralik toode.

La Cure Beauté - Termaalvesi näole ja kehale kasutamine

Kasutamine: Kanna nahale nii hommikul kui õhtul kohe pärast puhastamist õrna puhastusvahuga. Nahk muutub märgatavalt pehmemaks, jume kirkaks ja niisutatuks. Näovesi hoiab naha niisutatuna, kinnitab ja värskendab meiki ning ühtlustab ja leevendab tundlikku nahka. Regulaarselt kasutamisel nahk tasakaalustub veelgi ja hakkab kaunilt kumama.

La Cure Beauté - Termaalvesi näole ja kehale koostisosad

Koostisosad: Aqua (Water) Sodium Citrate Ethoxydiglycol PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Gluconolactone Parfum (Fragrance) PEG-7 Glyceryl Cocoate Sodium Benzoate Potassium Hydroxide Citronellol Citric Acid Calcium Gluconate Benzyl Salicylate Geraniol Linalool.