Rohkema info nägemiseks mine põhilehele »

NAÏF - Looduslik päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF50, lõhnatu 200ml

Viide:8720254710327

NAÏF looduslik ja lõhnatu päikesekaitsepiim on loodud kõige tundlikumale beebinahale. Sobib kasutamiseks alates 0+ eluaastast. Ei jäta nahale valgeid jälgi. Ookeanisõbralik koostis. Kaitseb imikute ja laste nahka UVA- ja UVB-kiirguse eest.

40,11 € KM-ga


Rohkem infot

NAÏF - Looduslik päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF50, lõhnatu 200ml

NAÏF looduslik ja lõhnatu päikesekaitsepiim on loodud kõige tundlikumale beebinahale. Vedelam kui päikesekreem, mistõttu on seda mugavam peale kanda ning imendub kiiresti. Sobib kasutamiseks alates 0+ eluaastast. Ei jäta nahale valgeid jälgi. Kaitseb imikute ja laste nahka UVA- ja UVB-kiirguse eest.

Naïf tooted sisaldavad looduslikke koostisosi, on testitud allergeenide suhtes ning ohutu kasutada ka kõige tundlikumal nahal.

  • Looduslikud koostisosad, 100% naturaalsed filtrid
  • Ookeanisõbralik koostis: mitte-nano, ilma oksübensooni ja mikroplastita.
  • Veekindel.
  • 0% sünteetilisi päikesekaitsefiltreid, 0% PEG-ühendeid, 0% sulfaate (SLS/SLES), 0% fenoksüetanooli, 0% kunstlikke säilitusaineid (parabeene), 0% mineraalõli või teisi potentsiaalselt kahjulikke koostisosi.
  • Vegan toode.
  • Madala CO2 kuluga suhkruroost pakend.

NAÏF - Looduslik päikesekaitsepiim beebidele ja lastele kasutamine

Kanna päikesekaitsekreemi ühtlaselt üle keha. Optimaalse kaitse tagamiseks korrake iga kahe tunni järel. Kohene kaitse.

NAÏF - Looduslik päikesekaitsepiim beebidele ja lastele koostisosad

Aqua/Water, Zinc Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Palmitate, Polyhydroxystearic Acid, Glyceryl Stearate, Phenethyl Alcohol, Sucrose Distearate, Pongamia Pinnata Seed Extract, Panthenol, Pantolactone, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Propanediol, Xanthan Gum, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Phytate, Caprylyl Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Citric Acid