Pupa - Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+, 200ml

Tootekood : 8011607374021

Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+ on ideaalne valik, et kaitsta oma väikelapse või lapse õrna nahka päikese kahjulike mõjude eest. Selle päikesekaitsepiima koostis on spetsiaalselt välja töötatud vastavalt laste õrnale nahale. Sellel on kõrge kaitsetase SPF 50+, mis tagab tõhusa kaitse päikesepõletuse eest.

25,95 € (Tax incl.)

Omadused

Püsivus:: Veekindel
Ei sisalda: parabeene
Ei sisalda: Mikroplastikut
Omadused: Tugevdav
Omadused: Kaitsev
Sobivus: Lastele
Olek: Kreem
Millisele keha piirkonnale?: Nahk
Millisele keha piirkonnale?: Jalad
Millisele keha piirkonnale?: Käed
Millisele keha piirkonnale?: Nägu
Mille puhul sobib?: Päikesepõletus- ja kaitse
Mille puhul sobib?: Naha tugevdamine
Päiksekaitsefaktor:: SPF 50

Rohkem infot -

Pupa - Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+, 200ml

Babies & Kids Sunscreen Milk SPF 50+

See päikesekaitsepiim sisaldab kaitsefiltrite segu, mida on tugevdatud prebiootiliste toimeainetega. Prebiootilised toimeained aitavad tugevdada naha loomulikku barjäärifunktsiooni, mis omakorda aitab kaitsta nahka päikese kahjulike mõjude eest. Need toimeained aitavad säilitada naha niiskustasakaalu ja vähendavad nahasügelust.

Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+ on kerge tekstuuriga ning imendub kiiresti, jättes naha pehmeks ja siledaks. See ei jäta nahale rasvast ega kleepuvat tunnet ning ei ummista poore. Sellel on ka veekindel omadus, mis tagab pikemaajalise kaitse ka vees viibides.

Lisaks päikesekaitsele pakub see õrn päikesekaitsepiim ka nahahooldust. Selle koostises olevad prebiootilised toimeained aitavad säilitada naha loomulikku tasakaalu ning vähendada ärritust. 

Selle õrna päikesekaitsepiima kasutamine on lihtne. Enne päikese kätte minekut kanna piisavas koguses piima ühtlaselt nahale, eriti neile kehaosadele, mis on päikese käes kõige rohkem. Vajadusel korda protseduuri mitu korda päevas, eriti pärast ujumist või higistamist.

Oluline on meeles pidada, et päikesekaitse beebidele ja lastele on äärmiselt oluline nende tundliku naha kaitsmiseks päikese eest. Liigne päikese käes viibimine võib põhjustada nahapõletust ja pikemas perspektiivis suurendada nahavähi riski. Seetõttu on soovitatav kasutada alati SPF 50+ päikesekaitsetoodet ning vältida päikese käes viibimist keskpäeval, mil päike on kõige intensiivsem.

Täiuslikult tasakaalustatud ja fotostabiilsete filtrite segu tagab täieliku kaitse UVA, UVB ja pikkade UVA kiirte eest.

Valitud prebiootilised toimeained tugevdavad naha loomulikku barjäärifunktsiooni.

Tipptasemel toimeaine neutraliseerib infrapunakiirte (IR) kahjulikku toimet.

  • Kiiresti imenduv. Veekindel ja liiva tõrjuv.
  • Puhas valem: ainult funktsionaalsed ja vajalikud koostisained.
  • Mikroplasti vaba.
  • Loomsete derivaatide vaba.
  • Kliiniliselt ja dermatoloogiliselt testitud
  • Parabeenivaba
  • Tehtud Itaalias.

Pudel on valmistatud 100% taaskasutatud tarbimisjärgsest plastist, millest 20% saadi ookeanist.

Dosaator on valmistatud puhtast plastikust, et tagada õige toimimine.

100% ringlussevõetav koos plasti ümbertöötlemise kogumisega.

Pupa - Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+ kasutamine

Kasutamine: Masseerige näole ja kehale kuni täieliku imendumiseni enne päikese kätte minemist- Kandke sageli uuesti kaitse säilitamiseks, eriti pärast higistamist või pärast märjaks saamist või rätikuga kuivatamist.

Pupa - Õrn päikesekaitsepiim beebidele ja lastele SPF 50+ koostisosad

Koostisosad: AQUA (WATER),C12-15 ALKYL BENZOATE,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE,ETHYLHEXYL SALICYLATE,BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE,GLYCERIN,PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID,ACRYLATES/C12-22 ALKYL METHACRYLATE COPOLYMER,OCTYLDODECYL CITRATE CROSSPOLYMER,PROPANEDIOL,LAURYL GLUCOSIDE,POLYGLYCERYL-2 DIPOLYHYDROXYSTEARATE,INULIN,OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL,PARFUM (FRAGRANCE),SODIUM STEAROYL GLUTAMATE,PHENOXYETHANOL,PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL,ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE,ARGININE,ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER,COCO-GLUCOSIDE,SODIUM HYDROXIDE,ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE,ETHYLHEXYLGLYCERIN,DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE,TOCOPHERYL ACETATE,LECITHIN,TOCOPHEROL,ASCORBYL PALMITATE,CITRIC ACID.

Päikesekaitsetoodete kasutamise olulisus beebidel ja lastel

Päikesekaitsetoodete kasutamine on äärmiselt oluline ka beebide ja laste kaitsmiseks kahjulike päikesekiirte eest. Beebid ja lapsed on eriti tundlikud päikese kahjulike mõjude suhtes, kuna nende nahk on õrn ja haavatav. Päikesekaitsetooteid kasutades saame kaitsta neid päikesepõletuse, nahaärrituse ja muude päikesekiirgusest põhjustatud kahjustuste eest.

Päikesekaitsetooteid peaks kasutama eriti hoolikalt beebidele, kuna nende nahk on õrnem ja tundlikum kui täiskasvanutel. Beebidele mõeldud päikesekaitsetooteid tuleks valida spetsiaalselt nende õrna naha jaoks välja töötatud toodetest. Need tooted on tavaliselt lõhnastamata, õrnad ja ei sisalda kemikaale, mis võivad ärritada beebi nahka. Lisaks päikesekaitsetootele peaksid beebid kandma ka päikeseprille ja peakatet, et kaitsta silmi ja peanahka päikese eest.

Samuti on oluline kasutada päikesekaitsetooteid ka vanemate laste puhul. Laste nahk on endiselt tundlik ja vajab kaitset päikese eest. Päikesekaitsetoodete kasutamine aitab vähendada päikesepõletuse riski ning vähendada tulevikus tekkida võivaid nahakahjustusi. Vanemad peaksid veenduma, et nende lapsed kasutaksid päikesekaitsetooteid alati, kui nad viibivad pikema aja jooksul päikese käes või tegelevad välitegevustega.

Päikesekaitsetoodete kasutamise olulisus beebidel ja lastel ei piirdu ainult nende naha kaitsmisega. Pikaajaline kokkupuude päikesega võib suurendada ka nahavähi riski tulevikus. Seetõttu on oluline luua lastele harjumus kasutada päikesekaitsetooteid juba varases eas, et vältida terviseprobleeme hilisemas elus. Vanemad peaksid olema eeskujuks ja kasutama ise ka päikesekaitsetooteid, et näidata lastele hea eeskuju päikeseohutuse osas.

Lisaks on väga oluline vältida päikese käes viibimist keskpäeva ajal, mil päike on kõige intensiivsem. Samuti tuleks kanda riietust, mis kaitsebnahka otsese päikesevalguse eest ning jooma piisavalt vett, et vältida dehüdratsiooni.

Tooted samas kategoorias